Magasinet M!

Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier

"Hey, gider I ikke fortælle om jeres frækkeste sommersex-oplevelse?", spurgte vi alle vores Forsidejagt-piger. Hold godt fast - for her er deres svar...Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
SANDRA, 22 år, Rødovre

"Vi har vel alle haft dem; engangsknald. I mit tilfælde endte det dog lidt pinligt. Jeg havde valgt at låne min venindes lejlighed, da hun skulle på arbejde tidligt om morgenen, så det passede med, at hun var væk, da jeg kom hjem med min scoring. Det viste sig at være en dårlig ide. Efter vi havde gjort, hvad man nu gør på et one-night-stand, kunne jeg simpelthen ikke finde mine trusser. De var pist væk! Jeg ledte seriøst overalt. Nå, men jeg tænkte så, at jeg lige kunne låne et par gamle sloggi-trusser af min veninde i stedet for. Hun ville nok ikke savne dem - og dermed heller ikke opdage, at jeg havde lånt hendes lejlighed til en sjov nat. Jeg glemte faktisk alt om de her trusser, indtil min veninde ringede nogle dage efter og spurgte, om jeg var gået bundløs hjem. Det var megaflovt. Men jeg måtte jo forklare hende historien, og heldigvis tog hun detpænt,så vi fik et godt grin ud af det."

Se det frække topløse galleri med Sandra Daae Tømming her

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
MICHELLE, 20 år, Vejle

"Min daværende kærestes forældre havde lige fået lavet nyt køkken. Vi var jo smaskforelskede, så når vi var sammen skulle alle stillinger og ikke mindst steder prøves af seksuelt. Det splinternye køkken var derfor en oplagt mulighed, da hans forældre en aften ikke var hjemme. Som sagt, så gjort. Vi tænkte ikke så meget over stedet, før vi næste morgen vågnede til det lækreste morgenbord - og hans mor i fuld sving med at ælte boller på køkkenbordet. Så mistede jeg pludselig appetitten...

Inde i mit hoved fik jeg nemlig et meget mærkeligt billede af, hvordan mit numseaftryk var blevet æltet ind i alle bollerne. Adr."

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
SILLE, 21 år, Ringsted

"Jeg havde engang en - lad os kalde ham - rigtig sød ven. En sommerdag besluttede vi os for, at vi lige skulle have noget fræk, uforpligtende sex. Han kom og hentede mig i sin bil, men da der var lidt langt hjem til ham, ville vi bare gøre det i bilen et random sted. Vi kørte derfor ud på landet, hvor vi kunne være alene. Da vi endelig havde fundet et godt sted, gik vi så småt i gang, men i det samme kom der selvfølgelig en familie kørende, der valgte at parkere lige ved siden af os. Og jeg skal love for, at de stirrede. Vi lå selvfølgelig begge splitternøgne på det tidspunkt. Da de endelig var kørt, fortsatte vi, hvor vi kom fra, men så kommer posten gudhjælpemig også kørende og kigger. Så besluttede vi at køre et andet sted hen. Min søde ven hoppede ind bag rattet - stadig nøgen - mens jeg blev på bagsædet.Ogsåuden en trevl på kroppen. Heldigvis endte det med, at vi fandt et uforstyrret sted og to våde orgasmer. En til hver selvfølgelig."

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
JILL, 21 år, Odense

"Det var en stille og rolig lørdag aften. Jeg havde lidt tømmermænd fra en bytur dagen før, så den stod mest på sofa, cola og tv. Der var nu ikke rigtig noget i fjerneren, der kunne fange min interesse, og lige så stille og roligt kom en pirrende fornemmelse i underlivet snigende. Det måtte jeg gøre noget ved. Derfor besluttede jeg mig for at hoppe i mit frækkeste sæt undertøj og tage min lange jakke på. Jeg løb ned til bilen og kørte ud til en fyr, jeg havde haft en lille flirt med, for at overraske ham med en fræk surprise. Da jeg stod foran døren, åbnede jeg jakken op og bankede på døren et par gange. Jeg ventede spændt! Endelig gik døren op, men i stedet for at få øjenkontakt med en tændt flirt, kiggede jeg ind i fjæset på hans meget overraskede far, der dog hurtigt fik et smil på læben. Pinligt-og slet ikke den aften, jeg havde forestillet mig."

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
NICOLE, 21 år, Solrød Strand

"Jeg var på ferie i Ungarn og havde mødt en rigtig lækker soldat, som boede samme sted som mig og min veninde. En dag får han på en eller anden måde lokket mig ud på en løbetur. Jeg er bestemt ikke den største sportsfreak, og da slet ikke i min ferie, men min underbevidsthed må have vidst, hvad der ventede. Vi løb ned til en sø ude i en skov, hvor der var en meget lang bro ud til en bådudlejning. Der var dog ikke umiddelbart nogle mennesker, der havde lyst til en sejltur den dag, så vi kiggede hurtigt på hinanden og begyndte at tage vores tøj af. Det var første gang, jeg havde sex i det fri, og det var faktisk rigtig godt. Det hjalp selvfølgelig også, at han var mega lækker. Nå, men det hele endte med, at han kom ud over min mave, og da vi ikke lige havde andet i nærheden, blev vi nødt til at bruge min bluse til at tørre detaf.Så jeg måtte løbe hele vejen hjem uden bluse. Det var ikke lige sådan at bortforklare, men jeg husker det alligevel som en fræk og lækker eftermiddag i Ungarns sommervarme!"

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
METTE, 21 år, København

"Jeg var på stranden en hot sommerdag med min daværende kæreste. Vi havde taget et lille telt med, lidt drikkelse, jordbær og det hele var super perfekt. Vandet var en smule koldt, så vi valgte at lægge os inde i teltet i stedet for. Her lå vi så og hyggesnakkede lidt, indtil vi kom på den fantastisk (dårlige) ide, at vi da sagtens kunne hygge lidt. Vi lå et stykke væk fra andre mennesker, så vi lynede bare teltet ned, og det endte faktisk alligevel med rimelig hed sex. Alle der har været på festival, kan dog nok nikke genkendende til, at sådan et telt lynhurtigt bliver meget varmt på en hed sommerdag. Derfor var vi også - mildt sagt - så svedige, da vi kravlede ud bagefter, at der ikke var en eneste på stranden, der var i tvivl om, hvad vi havde lavet. Jeg brød selvfølgelig sammen af grin, mens jeg blev endnu mere rød i hovedet, end jeg variforvejen. Det var SÅ pinligt. Ikke mindst på grund af de børnefamilier, som kiggede meget, meget surt på os."

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
AMALIE, 22 år, Ringsted

"Jeg har en virkelig fjollet historie fra Roskilde Festival. Det er et meget godt eksempel, hvad fyre aldrig nogensinde må gøre. Jeg havde hevet en fyr ind i mit telt, og vi skyndte os at flå tøjet af hinanden. Så smækkede han mine ben op til hver side, så de nærmest dannede et V op mod teltdugen. Det var i sig selv ikke så slemt, hvis ikke han i det samme havde valgt at lave motorbåden mellem benene på mig. Jeg kan til dels forstå den mellem brysterne, men det var simpelthen for mærkeligt. Jeg behøver vel ikke sige, at han hurtigt røg ud igen..."

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
JARNA, 22 år, Herning

"Da jeg var 16 år, havde jeg en kæreste. En aften, da vi kom meget fulde hjem fra byen, besluttede vi os for at give den lidt gas på lagnerne. Det blev til en rigtig hed omgang sex. Lidt for hed åbenbart. Pludselig kunne vi mærke, at det var ret vådt over det hele, så vi tændte lyset og opdagede, at der var blod overalt. OVERALT. Vi gik så meget i panik, at vi løb ind til hans forældre, som efter en kort - og for min kæreste meget pinlig - inspektion kunne konstatere, at hans streng var sprængt. Der gik lige et par uger, før vi dyrkede sex igen."

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
CARLA, 31 år, Taastrup

"Min veninde og jeg skal optræde med dansen Cell Block Tango fra musicalen Chicago til afdansningsballet til sommer. Nummeret kræver, at man er iført sexet sort undertøj - og fordi vi har så lidt tøj på, er det vigtigt, at det sidder rigtigt, så der ikke pludselig er nogle uønskede kropsdele, der hopper ud. Vi tager derfor ud og shopper undertøj. Da vi har valgt en masse forskellige sæt, går vi sammen ind i et prøverum, hvor der ikke er særlig meget plads. For at tjekke om undertøjet kan holde til det hele, hopper, danser og poser vi til den store guldmedalje. Der er særligt et trin, der er risikabelt. Det er svært at forklare, men man hopper nærmest ud og lander liggende i en planke-stilling. Der er selvfølgelig ikke nok plads til at udføre dette move, så min venindes ben ryger ud under gardinet til butikken. Vi grinerselvfølgelighøjlydt, men pludselig stivner min veninde: 'Shit, folk tænker sikkert, at jeg laver en sexstilling'. Det var en anelse pinligt at gå ud igen."

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier
RENEÉ, 18 år, Albertslund

"Min mest pinlige sexoplevelse var, da min kæreste og jeg besluttede os for at peppe sexlivet lidt op. Vi kørte derfor ud på en afsides rasteplads for at prøve bilen af som seng. Bedst som vi var kommet i gang - og jeg lå der fastklemt mellem forsæderne - fik min kæreste en lyskegle i hovedet fra en patruljevogn, som undrede sig lidt over den vuggende bil med de duggede ruder. Betjentene var nu meget flinke. De spurgte kun kort om alt var okay, og da vi med røde kinder og et pinligt smil svarede, at alt var helt fint, kørte de igen. Vi brød ud i latter og blev enige om, at vi nok bare skulle tage hjem igen."

ANNONCE
Forsidepigernes frækkeste sommersex-historier

Når enden er god.

Del

Seneste nyt

ANNONCE