Magasinet M!

Forsikringsmareridt? Kalkun bruger 15 minutter på at ridse parkeret Audi

Kalkun vs. Audi?

Der er ikke noget værre end at stå op om morgenen og komme ud til en bil, der har fået tæsk i løbet af natten.

Om det er en rids, smadret bule eller et afhugget sidespejl.

Men ridser over hele bilen fra top til tå får en til at spekulere - drilske gadedrenge eller en jaloux ekskæreste?

Men for en uheldig gut med en sort Audi viste det sig at være en kalkun, der er gået amok på hans bil i 15 minutter.

En note sad på hans bil, der forklarede situationen - ellers havde han aldrig troet på det. Heldigvis har nogen optaget det på video.

Videoen, der hurtigt har spredt sig på sociale medier, viser en kalkun, der gentagne gange angriber og ridser lakken på en sort Audi, parkeret i et roligt boligområde. Klippet, som er filmet af en forbipasserende, fanger kalkunen i en nærmest komisk, men destruktiv akt, hvor den konstant hakker og skraber mod bilens blanke overflade.

Det er ikke kun den opsigtsvækkende opførsel fra kalkunen, der har fået folk til at dele videoen, men også de potentielle forsikringsmæssige konsekvenser for ejeren af bilen. Mens mange griner af situationen, står ejeren over for en alvorlig skade, der kan koste tusindvis af kroner at reparere. Forsikringseksperter har allerede kommenteret, at skader forårsaget af dyr kan være en kompliceret sag, når det kommer til erstatningskrav.

Kalkunens angreb har også givet anledning til diskussioner om dyreadfærd og hvordan sådanne situationer kan forebygges. Eksperter i dyreliv spekulerer i, at kalkunen muligvis har set sin egen refleksion i bilens overflade og fejlagtigt troet, at det var en rival, der skulle bekæmpes. Denne form for territorial adfærd er ikke ualmindelig blandt fugle, men det er sjældent, at det medfører så omfattende skade på ejendom.

For bilens ejer er skaden dog alt andet end sjov. Den uventede hændelse har ført til betydelige ridser og buler, og med en reparation, der sandsynligvis vil kræve både malerarbejde og eventuelt udskiftning af paneler, er det ikke kun kalkunen, der har givet ejeren en hovedpine.

Selvom videoen har underholdt mange på internettet, tjener den som en påmindelse om de uforudsigelige risici, der følger med ejerskabet af en bil, og hvor vigtigt det er at have en omfattende forsikringsdækning for at beskytte sig mod selv de mest bizarre hændelser.

Tjek den ud herunder:

@aliciamastroianni7 Moves to Boston? Gets Car Attacked by a Turkey? was not on my list of things to be prepared for in the city? @Farmers Insurance @GEICO @The Boston Globe @Boston.com @Allstate @Liberty Mutual @TODAY Show @Jimmy Fallon @NBC ? original sound - GLOSS
ANNONCE
Del

Seneste nyt