Magasinet M!

Forskning har fundet ud af den bedste tid på dagen at lave stort

Få styr på din rutine, når du skal sylte en dunhammer!

Mens de fleste nok er klar til at besudle porcelænskrukken, så snart man har nippet til en kop kaffe eller har fået lidt for mange proteins til træning. Men hvornår er egentlig det mest optimale og ‘rigtige’ tidspunkt at lægge en dej?

Dr. Kenneth Koch har i en undersøgelse i magasinet Woman’s Health forklaret, hvornår det bedst mulige tidspunkt på dagen til at sylte en dunhammer finder sted.

Det er lige præcis ikke efter din mave har rumlet over lidt for meget kaffe, hvis du lige har en stresset 5-minutters pause på arbejdet eller en sidste salut inden sengetid. 

det er det første punkt på din dagsorden, efter du har stået op.

Din tyndtarm og dit tarmsystem er nemlig færdig med at omdanne dit madindtag fra dagen før, og er derfor ‘klar’ til at sende din leverance afsted.

ANNONCE

En af de vigtigste nøgler i en god ‘mavefornemmelse’ er dog at bevare en rutine i hverdagen. Koch forklarer, at det er mest optimalt at have en fast porcelæns-date hver dag. Brydning af disse rutiner er en af grundene til, hvis man føler sig oppustet og utilpas. Hvis du bevarer en solid rutine, skulle du i teori også kunne undgå at skulle lyne mod dasset på uventede tidspunkter.

- hvorvidt det virker mod sprutskid før eksamen vides ikke..

ANNONCE
Forskning har fundet ud af den bedste tid på dagen at lave stort
ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt