Magasinet M!

Forskning slår fast: Ældre søskende er forfærdelige til at køre bil

Så er det tilbage i kravlegården, storesøstre og storebrødre.

Forskning slår fast: Ældre søskende er forfærdelige til at køre bil

Gennem årene er der blevet debatteret meget, hvad angår søskende. Hvem er den klogeste, smukkeste, og hvem har størst sandsynlighed for at ende i fængsel? Alt sammen noget, der har bygget på nogle kloge forskeres resultater. Og ja, vi skal til det igen.

Et nyt studie mener i hvert fald at have fundet frem til, at de ældste i søskendeflokken er dårligere til at køre bil (jeg tror selvfølgelig ikke på det, da jeg er den ældste af min søster og jeg).

Studiet, der er foretaget af Privilege Car Insurance, har set på 1.395 bilisters kørevaner. Heri kom det frem, at 89 procent af de ældre søskende har større tilbøjelighed til at køre for stærkt, hvoraf 35 procent ender med at få en bøde.

Det skriver britiske Metro.

Yderligere har de ældste 47 procent større sandsynlighed for at irritere de andre bilister ved at skære ind foran dem på kørebanen, ligesom de er 46 procent mere tilbøjelige til at køre rundt midt ude på vejen - og findes der egentlig noget mere irriterende end det?

Som om det ikke var nok, sagde 30 procent af de førstefødte, at de havde brugt deres mobiltelefoner, mens de kørte. 17 procent - hvor vi nok taler om flest kvinder - indrømmede, at de havde taget make-up på, mens de sad bag rattet. Jesus!

Al statistikken fra studiet pegede rent faktisk i retningen af, at ældre søskende generelt har større sandsynlighed for at ende i et uheld på landevejen. Inden for de seneste fem år havde 22 procent af de adspurgte større søskende været ude for et mindre uheld, mens 15 procent havde været impliceret i et alvorligt et.

Studiet viste ifølge Metro, at de yngste søskende scorede meget lavere på alle områder, mens de bedste bilister var dem, der var enebarn.

Okay, så hvis det virkelig har noget på sig, så burde jeg vist tage et par ekstra timer. Jeg ville aldrig have det godt med, at min søster var en bedre bilist end mig. ALDRIG!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE