Magasinet M!

Fortid og fremtid: 5 hypede sneakers

Har du lige 35.000 liggende? Så kan du få de her superseje sneakers.

Fortid og fremtid: 5 hypede sneakers
  Jeremy Scott x adidas Originals JS Instinct Hi    

Amerikanske Jeremy Scott har designet disse fede sneakers i samarbejde med Adidas. Modellen leder tankerne hen på den amerikanske rap-gruppe Run DMC, ghettoen og i det hele taget de gode gamle 80'er. 

Sammenlignet med listens øvrige efterspurgte pebrede modeller er der tale om et røverkøb med denne model.

Pris: 785 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Fortid og fremtid: 5 hypede sneakers
Nike Air Force 1 High "Dream Team"

Nikes Air Force 1 High er en hyldest til det amerikanske basketbal-dreamteam fra OL i Barcelona i 1992. Med superstjerner som Magic Johnson Charles Barkley, Larry Bird og selvfølgelig Michael Jordan, jordede USAs måske stærkeste opstilling nogensinde i basketball samtlige hold til OL i Barcelona. 

Og nu kan du selv få fødderne i Nikes hyldest til det ultimative drømmehold. Snart. For modellen er ikke kommet på gaden endnu, og når de gør, kan du være forvisset om, at de bliver revet væk. 

ANNONCE
Fortid og fremtid: 5 hypede sneakers
  Reebok X Marvel Retro Sneaker - Venom

Ikke nok med at Marvels The Avengers hærger biograferne verden over og allerede pt. er den film, der har omsat for tredjemest på verdensplan, har Marvel nu i samarbejde med Reebok kastet sig over sneaker-segmentet. Hele 10 Marvel-modeller, lige fra Captain America til Spider-Man, kan du vælge imellem. Vi faldt over denne onde Venom-model, der vil se fantastisk ud på vores fødder. 

Tjek denne side for flere billeder.

 

Pris: Endnu ikke fastsat.

ANNONCE
Fortid og fremtid: 5 hypede sneakers
Nike Mag

I 2011 producerede Nike 1500 eksemplarer af de ikoniske fremtids-sneakers båret af Marty McFLy (Michael J. Fox) i Tilbage til Fremtiden II. Et par sneakers, der står højt på vores ønskeliste, men som nok ikke bliver til noget de næste par årtier. For langt de fleste par blev nemlig bortaktioneret til støtte for parkinson-forskning; en sygdom Michael J. Fox lider af.

Det betyder naturligvis ikke, at du ikke kan få fat i dit helt eget par. Du skal bare lige hoste op med de ca. 35.000 kr., de står i på Ebay i øjeblikket. Slå til nu, for de bliver nok ikke billigere med tiden. Og husk lige at købe et ekstra par til undertegnede. 

ANNONCE
Fortid og fremtid: 5 hypede sneakers
  Nike Air Yeezy II

Nike Air Yeezy II-sneaken er det andet resultat af samarbejdet mellem Nike og Kanye West - og uden sammenligning årets allermest hypede sneaker.  Modellen bliver officielt lanceret 9. juni 2012 til en pris på 1.500 kr. Men du kan godt glemme alt om at få fingrene i disse super-sprøde sneakers. For lige nu går de til en pris på svimlende 13.340 kr. på Ebay. Vanvid. Men fede (eller "swag", som Kanye selv ville ha' udtrykt det), det er de sgu.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE