Magasinet M!

Forza Motorsport 5 er klar med 500 biler og en officiel lanceringsdato

Tjek den nye trailer til det næste realistiske bilspil

Forza Motorsport 5 er på vej, og det ser ud til at blive et nyt højdepunkt for bilspilsentusiaster, og i hjvert fald grafikken er svær at sætte en finger på, i den kommende installation af Forzas motorsportserie.

Spillet lander den 10. oktober 2023 på både Xbox Series X|S og Windows 10 og 11 via Microsoft Store og Steam. Det vil også være tilgængeligt via Xbox Game Pass og PC Game Pass og understøtte Cloud Gaming.

ANNONCE
Forza Motorsport 5 - Date Announcement

Over 500 biler ved lancering

Forza Motorsport er kendt for sit fokus på autenticitet og en intens passion for konkurrence. Gamere kan se frem til at opleve et kæmpe udvalg af biler - over 500 ved lancering, inklusiv moderne racerbiler.

Spillet kommer desuden med 20 fuldstændigt ombyggede baner fra hele verden, herunder 5 baner, der aldrig tidligere er set i et Motorsport-spil. Hver bane byder på fuldt dynamisk layout i forhold til tidspunkt på dagen, vejrforhold, levende publikum, og baner der ændrer sig og reagerer på temperaturændringer.

Specialiserede banekonkurrenter i Builders Cup Career Mode

Gamere kan gå i clinch med Forzas mest avancerede AI-modstandere til dato, i den helt nye singleplayer-kampagne, Builders Cup Career Mode. 

Race verden rundt sammen med dine venner

Konkurrer om podiet i Featured Multiplayer events med en race-weekend-inspireret struktur, eller skab jeres egen serie i Free Play. Online racing skulle være sjovere og mere konkurrencepræget med de AI-drevne Forza Race Regulations, dæk- og brændstofstrategier og nye fører- og sikkerhedsvurderinger.

Forza Motorsport 5 ligger i startblokken til at levere den ultimative racingoplevelse - er du klar til at sætte dig bag rattet?

ANNONCE
Del

Seneste nyt