Magasinet M!

Fra Corona-kedsomhed til Youtube-fænomen: Kokken Jacob Jørgsholm viser dig, hvordan du laver hjemmelavede fastfood-klassikere

Kokken fra Feed Bistro har udnyttet lockdown til sin fordel.

I disse Corona-tider er det nødvendigt at adaptere til situationen og forsøge at finde alternative måder at nå ud til sine kunder på - og det har kokken på Feed Bistro, Jacob Jørgsholm, fundet den perfekte løsning på for sit vedkommende.

Når han ikke langer Beef Wellingtons og Trøffel-Parmesan fries over disken på bistroen, så har han fundet sit andet kald som gourmet-stjerne på Youtube-fronten.

Mens nedlukningen af restaurationsbranchens restauranter stod allerværst til, besluttede han sammen med sit team at starte en Youtube-kanal, hvor man på en nem, overskuelig og mundvandsfremkaldende måde skruede en række opskrifter sammen til folket - kanalen har i skrivende stund over 26.000 subscribers, og som endda har smittet af på besøgstallet i bistroen!

ANNONCE

Kanalen er en herlig potpourri af foodporn, bromance og masser af eksperimenter på den gastronomiske front.

Og blandt de nyere videoer, som ikke ‘bare’ er opskrifter, finder man også hans team-up med makkeren Tim Güth Kurell i en række video-serier, hvor de får eksotiske og anderledes råvarer på bordet - alt fra en gigantisk Zebra-kølle til at kæmpe hajfilet - som åbner dørene for en gastronomisk, underholdende legeplads.

ANNONCE

De opskrifter, som for alvor fanger opmærksomheden, er deres forsøg på at lave populære fastfood-klassikere på hjemmefronten.

Ja ja, du kender måske et par husholdningstricks til nuggets og hjemmelavet KFC - men har du fucking prøvet at lave dine egne Taquitos fra 7-Eleven, eller måske det nærmeste du kommer på en hjemmelavet BigMac?

Hvis du mangler tricket til at lave en af de bedste tømmermændssnack på vej hjem i toget fra en voldsom bytur udenbys?

Så tjek opskriften på hjemmelavede Taquitos herunder - og ellers kan du følge med i hans video-kreationer i faktaboksen nederst.

ANNONCE
Jacob Jørgsholm

Youtube-kanal

Instagram

MenukortFeed Bistro.

Del

Seneste nyt

Annonce