Magasinet M!

Fra fedtklump til muskelbundt

32-årige Mike Waudby var så ked af sin krop, at han var på randen af selvmord. Indtil han en dag besluttede sig for at lægge sit liv helt om.

Fra fedtklump til muskelbundt

Vejen til helvede er brolagt med dårlige undskyldninger. "Jeg har et stressende job, så jeg har ikke lige tid til at spise sundt. Jeg har ikke mulighed for at træne, for jeg har ikke tid".

Og vi kunne blive ved. En 32-årig mand fra Hull i England var dog kommet så langt ud, at han besluttede sig for at lægge sit liv fuldstændigt om: Med alt hvad det indebærer af timers hård træning i fitnesscentret og en ekstrem kost-omlægning.

ANNONCE
Fra fedtklump til muskelbundt

Efter et mislykket selvmordsforsøg indså den 32-årige brite, hvor langt ude han var. Så han bestilte en cross-trainer på nettet og gik i gang med at træne 3 x 1 time om dagen. Hver dag i 18 måneder. 

 

Fra fedtklump til muskelbundt
Fra fedtklump til muskelbundt

Men efter at have smidt halvdelen af sin kropsvægt på halvandet år, var Mike Waudby stadig langt fra tilfreds med det syn, der mødte ham, når han kiggede sig selv i spejlet. For den overskydende hud var begyndt at hænge på arme og mave. En operation var uundgåelig.

 

Efter operationen meldte Waudby sig ind i et fitness-center og formåede her at skabe den krop, du ser på disse billeder. Respekt herfra.

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE