Magasinet M!

Fra G&T til bacon: Årets ultimative julekalendere for mænd

Alt fra G&T til kilovis af bacon!

Julen kan godt være lidt af et virvar af kvalmende musik, julepynt og lidt for meget chokolade - så hvis du er klar på at jule december igennem med nogle lidt anderledes og geniale julekalendere, så har vi samlet et udpluk af de vildeste julekalendere for mænd i år.

Vi snakker alt fra hård spiritus til kilovis af bacon!

Læs den fulde julekalender-guide her: Årets store julekalenderguide 2019

ANNONCE
Fra G&T til bacon: Årets ultimative julekalendere for mænd

VIN-JULEKALENDER 

- fra Vinuniverset

En af de nyere tilføjelser til guiden finder vi i spiritus-afdelingen, hvor de gode folk hos Vinuniverset har skabt en unik julekalender med 24 forskellige slags vine. Det smarte ved julekalenderen er, at du kan få smagt en masse forskellige vine uden at skulle købe hele flasker - bag hver låge gemmer sig en 10 cl flaske med nøje udvalgte vine fra små kvalitetsproducenter fra bl.a. Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien. Flasken passer perfekt til et enkelt glas vin, hvoraf du godt kan glæde dig til at smage kvalitetsdråber hver dag - vi snakker blandt andet en tysk Riesling, der sparker røv til julesæsonens fiskebord! Man kan tydeligt se, at det er en julekalender, som er sat sammen af folk, der har forstand på regioner, druetyper og en forståelse for diversitet i smagspaletten - en perfekt julekalender til vinentusiasten eller dig, som gerne vil udvide din horisont på vinfronten på en nem og velsmagende måde!

Pris:

849 kroner

ANNONCE
Fra G&T til bacon: Årets ultimative julekalendere for mænd

GIN & TONIC-JULEKALENDER

- fra 1975 by Simon

Ginbølgen fortsætter ufortrødent på det danske spiritusmarked, og det er og bliver stadigvæk den klassiske G&T, som folket vil have. Og mens man i 90'-00'erne slog sig til tåls med en Schweppes Tonic og en billig slavegin, så har folk heldigvis fået lidt mere fokus på smagen og kvaliteten - og denne målgruppe har folkene hos 1975 by Simon skræddersyet en julekalender til! I al sin enkelthed er det en julekalender, hvor man den ene dag får en udvalgt gin og den efterfølgende dag får en kvalitetstonic. Der er 12 forskellige slags gin og 12 forskellige slags tonics, som bliver et velsmagende studie i, hvor meget man egentlig kan variere en ellers utrolig simpel drink. Og der er selvfølgelig serveringsforslag til hver drink - alt i alt kan man tale om en julekalender, hvor folkene bag virkelig ved, hvad de har med at gøre. Gin & Tonic for feinschmeckere!

Pris:

650 kroner

ANNONCE
Fra G&T til bacon: Årets ultimative julekalendere for mænd

BACON-JULEKALENDER

- fra Ømands Bacon

Det er ikke nogen underdrivelse, når jeg siger, at Allan Ømands julekalender er en af årets juleøjeblikke, jeg glæder mig allermest til. Den mand kan fandeme lave bacon! Og i den søde juletid kan man altid bruge sprød gris på den eller den anden måde - og med denne adventskalender kan man hver søndag se frem til - uden pis - den bedste bacon, jeg nogensinde har smagt. Hver søndag får man en gave, hvori der ligger to pakker med forskellige typer bacon - alt fra intens vildsvinebacon til dansk, økologisk gris. Nu hvor manden bag konceptet er en vaskeægte baconista, så medfølger der selvfølgelig også et par retningslinjer til, hvordan man skal prøve at 'blødstege' det for at fremhæve smagen bedre. Det er rendyrket selvforkælelse på kødfronten med uimodståelige skiver bacon fra forskellige grise eller forskellige udskæringer - mundvand, sæt i gang!

Pris:

549 kroner

(Psssst. Du kan få en unik one-of-a-kind-julekalender med 24 kilo bacon også!)

ANNONCE
Fra G&T til bacon: Årets ultimative julekalendere for mænd

PORTVINSJULEKALENDER

- fra Drikportvin.dk

Hvis der er en drik, som passer perfekt til den mørke vintertid med indehygge - så er det portvin. Den ædle drik har heldigvis fået en renæssance hos folket de seneste år, hvor fokusset på kvalitet og unikke smagsudtryk er i højsædet. Og her har vi fingrene i en portvinsjulekalender, hvor der virkelig er kræset for dig! Vi snakker hele 24 forskellige små flasker i en herlig potpourri af alt fra de mere klassiske produktioner helt op til de tunge drenge med omkring 25-30 år på bagen. De gode folk bag julekalenderen er gået all-in på en nøje udvælgelse af de helt rette flasker fra fire forskellige producenter - og så er der endda et udvalg af specialaftapninger såvel som ikke hidtil udgivne eksklusiviteter til denne kalender, som gør udvalget helt unik på smagsoplevelsen. Overordnet set en herlig julekalender, som både forkæler dig, som for første gang skal have åbnet dørene til portvinens fantastiske univers, såvel sig dig, der i mange år har kendskab til, hvad kvalitet er på portvinsfronten!

Pris:

599 kroner

ANNONCE
Fra G&T til bacon: Årets ultimative julekalendere for mænd

ROM-JULEKALENDER

- fra Egoista

Hvis du er typen, som vælger et godt glas rom til de mørke vintertimer, så er denne adventskalender perfekt til dig. Ikke nok med at du hver søndag får en unik lille flaske kvalitetsrom - der er hele 5 varianter i den utraditionelle adventskalender. Der er er nemlig en femte variant, som skal nydes efter et solidt måltid ved julebordet og eventuelt være drikken, som går godt sammen med en skovlfuld ris a la mande! Kalenderen bryder med de klassiske fire søndage og sørger for, at levemanden får lidt ekstra at leve på - selv når alle de obligatoriske 24 juledage har nået sin ende! Hver rom er i et 60 ml rør, hvoraf den 'yngste' af romtyperne er 2004 - her kan man virkelig se, at der er blevet tænkt over indholdet, da smagsløgene får sig én på opleveren! I udvalget finder man blandt andet også Vintage-udgaver og special-editions, hvor man ikke blot får udvidet sin horisont med nogle nye varianter, men også får fingrene i nogle mere eksklusive oplevelser. Selve indholdet i forhold til typerne af rom kan allerede læses på deres hjemmeside, hvis man allerede er lidt af en whisky-connoisseur, og ellers kan man blot lade de fem låger være en overraskelse!

Pris:

500 kroner

ANNONCE
Fra G&T til bacon: Årets ultimative julekalendere for mænd

ØL-JULEKALENDER

- fra Sauveur Bière

En vaskeægte klassiker har igen fundet sin vej ind til listen, og det er selvfølgelig vores franske brødre fra Sauviere Biere, som igen i år har deres famøse Beery Julekalender i spil. Det er en rendyrket ølelskers drøm, da det ikke blot er udvalgte øl fra et enkelt brand - det er øl fra hele verden! Vi snakker 24 nøje udvalgte specialøl fra hele 17 forskellige lande samlet i én! Julekalenderen er ikke blot designet til at give dig forskellige smagsnuancer baseret på forskellige bryggeteknikker - man kommer kloden rundt og får smagt øltrends og innovative idéer, som man måske aldrig ville være faldet over før. Som en lille gåde skal man i en medfølgende bog forsøge at gætte næste låge, da den ikke bruger tal - en slags ølskattejagt! Denne genialitet af en øljulekalender er den perfekte kombi til folk, som gerne vil smage kvalitetsøl, men stadigvæk har mod på at prøve nye græsmarker - og så kan man selvfølgelig få den sendt direkte til fordøren!

Pris:

530 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce