Magasinet M!

Fra hjemløs heroinjunkie til millionær: Sådan gjorde han

Khalil Rafati var helt ude at skide på heroin og boede i rendestenen. Nu tjener han millioner på sin egen forretning.

Fra hjemløs heroinjunkie til millionær: Sådan gjorde han

For 13 år siden var Khalil Rafati arbejdsløs, hjemløs og afhængig af heroin. Han boede på gaden og havde ikke udsigt til, at det skulle blive bedre. Men det lykkedes ham at vende sit liv fuldstændig på hovedet, og i dag er han millionær med sin egen juicekæde.

Hele nedturen startede, da Khalil Rafati blev fyret fra sit arbejde med at sælge biler. Herefter begyndte han at sælge stoffer, hvilket førte til, at Khalil selv begyndte at misbruge heroin og endte med at bo på gaden i et af Los Angeles' værste slumkvarterer kaldet Skid Row, skriver New York Times.

En aften prøvede han endda at tage sit eget liv ved at tage en overdosis til en fest - heldigvis uden at det lykkedes.

Da han derefter endte med en tur bag tremmer, var nedturen total.

Men så tog Khalil Rafati sig sammen. Først blev han afvænnet, hvorefter tingene begyndte at gå den rigtige vej. Han åbnede sin egen afvænningsklinik, hvor folk som ham selv kunne blive fri for deres afhængighed af stoffer og alkohol. Og det var her, han først begyndte at sælge den juice, der skulle gøre ham til millionær.

- Juicen skulle forynge og give patienterne noget tiltrængt styrke. Sløvheden i begyndelsen af ædruelighed er temmelig brutal, især hvis du kommer fra en periode med hårde stoffer, siger Khalil Rafati til New York Times.

Juicen blev hurtigt så populær, at også folk, der ikke var patienter hos Khalil, begyndte at komme til hans klinik for at købe juice. Derfor var det nærliggende at starte en juicebutik, der kunne sælge det til andre folk.

Kæden, der hedder SunLife Organics, åbnede i 2011 og blev hurtig populær. Den har i dag seks butikker rundt omkring i Los Angeles, hvor i tidligere misbrugere - som Khalil selv - arbejder. Yderligere har Khalil planer om at udvide, så han kan udvide sin allerede store formue. 

Hele Khalils historie kan du læse meget mere om i hans bog, I Forgot to Die.

Arriderci Italy ??!

Et billede slået op af khalilrafati (@khalilrafati) den 12. Okt 2016 kl. 2:06 PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE