Magasinet M!

Fra rigdom til rædsel: Første trailer til Curse of the Sin Eater kaster en mørk forbandelse

Et lovende gyser-projekt?

Hemmeligheden bag en god gyserfilm er ikke et højt budget eller jumpscares hvert andet minut - det hele afhænger af storytelling og måden, man opbygger uhyggen på.

Du kan på mange punkter nærmest opnå en bedre gyserkvalitet med et amatørkamera, så længe du forstår, hvordan uhyggen opstår og optrappes.

Så kan du have nok så stort et filmselskab i ryggen - har du ideen og udførslen, så skal der minimalt budget til.

Et eksempel er den kommende film Curse of the Sin Eater, som har et minimalt budget, men fat i den helt gode idé.  

Filmen fortæller historien om Rick, en fattig byggearbejder, der indgår en aftale med en døende forretningsmogul om at arve hans forretningsimperium og ejendom til en værdi af milliarder. Aftalen indebærer, at når manden dør, skal Rick spise et overdådigt måltid bestående af den døde mands lig. Uden at vide det, arver Rick de mange grusomme synder og forbrydelser, som milliardæren har begået for at opbygge sin formue.

Ricks nyvundne rigdom og livsstil bliver hurtigt forstyrret af stadigt mere foruroligende og farlige visioner af milliardærens ofre. Rick indser, at hans arv ikke er en velsignelse, men en skræmmende forbandelse, der truer hans liv, hans kære og endda hans egen sjæl.

Her snakker vi en ret grotesk og morbid version af idéen om, at penge ikke er løsningen på alt - hvor grådigheden vinder og million-drømmen kommer med en for stor pris. 

Det lyder ganske originalt og spændende - og hvis filmen viser sig at få styr på den rigtige markedsføring, så kunne det godt blive et indie-hit!

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=PV-wn8Z3xnc2brEf
Del

Seneste nyt