Magasinet M!

Fræk julesex: Her er julekalenderen der for alvor sætter dig og din partner på julemandens naughty list

Fræk december!

Nu varer det ikke længe, før den søde juletid banker på døren - og mens december er fyldt med klejner, juleslik og nissehuer, så kan den fine højtid også bruges til at lave lidt lummer stemning i soveværelset.

Og en af de interessante spillere på julehyggen i år finder man hos Orion, som har strikket en vild julekalender sammen til de folk, der ønsker at bringe varmen op i soveværelset i den kolde tid! Orion sex-julekalender er til dig, der gerne vil eksperimentere i soveværelset og prøve nye former for legetøj og oplevelser under dynerne - selve julekalenderen byder på sexlegetøj for hele 4849 kroner, men selve kalenderen koster kun 1149 (!) kroner.

Hvad får du så for pengene?

Orions julekalender er i et utroligt lækkert design, hvor man i farverigt pap får en række forskellige små æsker i forskellige størrelser, der indeholder forskellige remedier til fræk leg. Hver anden dag får man et stykke reelt legetøj, mens man den ene dag får redskaber eller virkemidler til at booste legen eller sexlysten - jeg vil ikke afsløre for meget, men der er alskens legetøj med vibrationer og til penetration såvel som blindfold-elementer og fræk pirring.

Og en af de gode ting ved julekalenderen er, at selvom indholdet er knap så stuevenligt, så kan du sagtens pynte med den i huset - den er nemlig utrolig farverig og dekorativ og så er der ikke noget, der afslører temaet, før du begynder at åbne for godterne!

Julekalenderen er utrolig ambitiøs og har fundet nogle af markedets skarpeste produkter, som både er nemme at håndtere og bruge i praksis uden besvær - og som om det ikke skulle være nok, så vil der også være en lille inspirationsbog, som viser dig, hvordan du bruger legetøjet. Det er premium kvalitet over hele linjen! Desuden vil den lille frække bog også give dig inspiration til forskellige stillinger og give tips og tricks til bedre orgasmer og leg!

Og skulle du være typen, der er lidt skeptisk over, hvad du ender med at få i kalenderen - så kan du faktisk ‘spoile’ det for dig selv på deres hjemmeside, så du er sikker på, at du kan overraske din partner med de helt rigtige former for sexlegetøj.

Julekalenderen er perfekt til dig, der: er nybegynder, og ønsker at blive introduceret til en verden af sexlegetøj mangler variation og inspiration til hygge i soveværelset har lyst til at udforske din partner på nye spændende måder.

Lyder det som noget for dig?

Så kan du fange et eksemplar herunder.

Udforsk dig og din partners fantasier med premium-sexjulekalender

ANNONCE
Fræk julesex: Her er julekalenderen der for alvor sætter dig og din partner på julemandens naughty list
Del

Seneste nyt

Annonce