Magasinet M!

Frække videoer

Sådan gør du, hvis du skal lave en fræk hjemmevideoFrække videoer

Hej Denice 

Vi går og tænker på at optage en fræk video med os selv. Bare med os selv indtil videre, men hvem ved måske skal den ud på nettet? ^^. Har du nogle gode råd til, hvad man skal gøre eller ikke skal gøre? 

C&K 

Hej C&K

Det kan jeg godt forstå I gør, det er også en fræk tanke. Jeg kender det godt selv ;-)

Først og fremmest vil jeg sige til jer, tænk jer godt om, både hver for sig og sammen som et par.

Starter I "bare" med at lave en video til jer selv, fordi tanken er fræk, og fordi det ville være frækt at have en video med hinanden at se på i fremtiden, så er det helt fint. I skal egentlig bare lave en aftale om ophavsretten og brugsretten over materialet. Ikke fordi nogen af jer skal have ret til hverken den eller anden rettighed, men det er vigtigt, der ligger en aftale på, hvad I må gøre med materialet efterfølgende.

Jeg ved godt, det er møghamrende usexet og rimelig akavet at skulle gøre, men ingen kan være i tvivl om det er langt mindre akavet end at ens familie finder en nøgen på nettet, uden at man selv er klar over, at man ligger der! Har man taget en beslutning om at gøre det offentligt, og man ved, det bliver lagt på nettet, er det noget helt andet, end at blive opdaget i det.  Det vil sige, at I skal en aftale der siger at ingen af jer må hverken publicere, offentliggøre eller sælge materialet uden partnerens accept på dette!! Det er meget vigtigt, at I ikke bare griner ad dette, men rent faktisk følger mit råd og får det gjort - udelukkende for jeres egen skyld.

Skal videoen rent faktisk på nettet, så vælg et dansk registreret firma til at distribuere det. På den måde har I langt bedre kontrol over, hvad der bliver brugt og hvor det bliver brugt! Bliver det brugt uden jeres samtykke ,er det dansk lov der gælder - og det er i 99,9% af tilfældene en fordel.

Når I går i gang, så er det er smart, at I allerede har besluttet, hvad der skal være i videoen. Måske har I allerede en ide om hinandens fantasier, snak lidt om, hvad I godt kunne tænke jer, og hvad I i hvert fald ikke vil have med på film. I kender jo nok i forvejen hinandens grænser, så det er ikke en dyb samtale I skal igennem, men mere en "do's & dont's"-samtale, om hvad I hver for sig vil være med til :-)

Sørg for at baggrunden er pæn at se på og at lyset er rimeligt. Hvis I har lidt forstand på kameraet, I bruger, så check hvidbalancen på det. Har I en fantasi om legetøj og lige har været ude og shoppe til en hygge aften, så sørg for at tingene ligger klar, der hvor de skal bruges. Tjek at der er nye batterier, at legetøjet er pakket ud og at det virker og alt det andet praktiske, man ikke lige tænker over inden man går i gang og hjernen tænker på noget helt andet. ;-). Det  burde få jer til at undgå de mest pinlige legetøjs-pauser undervejs ;-)

Når alt det praktiske er i orden, skal I da bare hygge jer med det, som I har aftalt er okay at gøre ved hinanden. Slå jer løs som pornostjerner for en aften! ;-)

Husk dog - begge personer skal være fyldt 18 år!  

Ha' det rigtig sjovt med at lave filmen! ;-)

Mange knus 
Denice Klarskov

----

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til Denice@benjamin.dk.

Hvis dit spørgsmål bliver brugt, så får du samtidig Good Vibration Kits fra RFSU som tak.

Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via Clubdenice.dk

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt