Magasinet M!

Frank Grillo og Josh Hutcherson i front på ny højeksplosiv trailer til Long Gone Heroes

På krigsmission i Venezuela!

Klar til en sprængfarlig film med Frank Grillo og Josh Hutcherson sammen?

Den actionfyldte verden af elitesoldater og politiske intriger får nyt liv i den kommende film Long Gone Heroes, hvor Frank Grillo spiller hovedrollen som Gunner, en tidligere elitesoldat, der trækkes tilbage i kampens hede.

Filmen markerer endnu et samarbejde mellem Grillo og instruktør John Swab, hvilket bliver deres femte projekt sammen.

Long Gone Heroes følger Gunnars desperate mission for at redde sin niece, som er fanget midt i en politisk konflikt i Venezuela. Baggrunden for konflikten er en voldsom våbenstrid, hvor Gunner opdager, at hendes forsvinden er forbundet med en skruppelløs privat entreprenør, der opererer under radaren.

Et semi-stjernespækket cast, der inkluderer navne som Josh Hutcherson, Andy Garcia og Oscar-vinderen Melissa Leo.

Kender man lidt til Grillos karriere, så ved man, at han efterhånden er kendt for sine hårdføre roller, og Long Gone Heroes er ingen undtagelse.

Tjek traileren ud herunder. Grillo og Swab har tidligere samarbejdet på følgende film:

  • Ida Red (2021) - En krimithriller, hvor Grillo spiller sammen med Melissa Leo. Filmen handler om en kriminel familie, der forsøger at gennemføre et sidste røveri, mens familiens matriark (Ida Red) er dødeligt syg.

  • Body Brokers (2021) - En krimifilm, der udforsker den mørke side af behandlingsindustrien for stofmisbrug, hvor Grillo spiller en vigtig rolle i et system, der udnytter afhængige i stedet for at hjælpe dem.

  • Little Dixie (2023) - En action-thriller, hvor Grillo spiller hovedrollen som en tidligere soldat, der bliver trukket ind i et voldeligt opgør mellem karteller og korrupte politikere.

  • One Day as a Lion (2023) - En actionkomedie, hvor Grillo spiller en central rolle i en historie om en lejemorder, der forsøger at redde sin søn fra problemer ved at udføre et sidste job, som går galt.

ANNONCE
?si=fahz4FUShv1DVSDx
Del

Seneste nyt