Magasinet M!

Frankrig vs. Tyskland: Hvem vinder kampen uden for banen?

To af verdens største arvefjender tørner i dag sammen til et brag af en semifinale. Vi forsøger at afgøre, hvem der er den stærkeste nation - uden for banen

Nationaldrik

Frankrig: Den Franske Republik er verdens største eksportør af vin, når det kommer til kroner og ører og er samtidigt blandt verdens mest vindrikkende lande, hvorfor også 56,4 % af deres årlige indtag af sammen lagt 11,8 liter ren alkohol per indbygger stammer fra vin. 

Frankrig kan også bryste sig af at have verdens mest eksklusive vin, Domaine de la Romanee-Conti Romanee-Conti Grand Cru, Cote de Nuits, som kan købes for mellem 20-50.000 kr. 

Derudover er Frankrig også det eneste land, hvor ægte champagne kan produceres. 

Tyskland: Hvor Frankrig er kongen over druerne, må Tyskland siges at være øllens general. Tyske øl-brands er blandt verdens fire mest eksporterede, hvor nogle af de mest kendte brands tæller Beck's Lager, Erdinger og Paulaner. 

Den legendariske øltype weissbier stammer også fra de germanske lande og må siges at være et intet mindre en uundværligt produkt! Tyskerne drikker også 11,8 liter ren sprit om året, men her er det øllen, der står for hele 53,6 % af tyskerne forbrug. Prost!

ANNONCE
Frankrig vs. Tyskland: Hvem vinder kampen uden for banen?

Vurdering: Fransk finesse møder robust tysk effektivitet. Alt efter vind og vejr kan dette falde til begge sider.

Stilling: Tyskland 1-1 Frankrig

Biler

Frankrig: Franskmændene må siges at være kæmpe på bilmarkedet, og står for nogen af de mest sælgende bilbrands i verden, herunder Renault, Peugeot, Citroën. Man må sige, at det er meget mangfoldige og driftsikre biler i middelklassen, men de er sgu lidt nogle pis-spande uden så meget pondus. Verdens mest aggressive og hurtige gadebil Bugatti er godt nok også af fransk oprindelse, men den er blevet opkøbt af tyske VW Group. 

Tyskland: Det er ikke for sjov, at tysk kvalitet er kendetegnet for alle biler, der kommer ud af landet. Tyskerne er diktatorer inden for bilindustrien og producerer nogle af de allerstørste mærker inden for klassen, hvor både Mercedes Benz, Audi, BMW, Opel, VW og Porsche kan nævnes. I modsætning til Frankrig er der mere saft og kraft i tyskerne. 

ANNONCE
Frankrig vs. Tyskland: Hvem vinder kampen uden for banen?

Vurdering: Tysk effektivitet og kvalitet slår fransk middelmådighed.

Stilling: Tyskland 2 - 1 Frankrig

Flamboyante levemænd

Frankrig: Når det kommer til verdens levemænd, så kan vi ikke komme uden om Gérard Depardieu. Den franske skuespiller, instruktør, businessman og vingårdsejer er kendt for at have en særdeles ekstravagant livsstil med unge damer, cigarer og et hav af vin, der har fået næsen til at vokse. 

Med et nært venskab med Putin har Depardieu været farlig spiller for Frankrig. Desværre for holdet har franskmanden fornyligt taget et klubskifte, da han i 2012 afleverede sit franske pas til bytte for at få et russisk ét af slagsen. Så ikke engang det, kan baguettespiserne gøre gavn af. 

Tyskland: På den anden side har vi den afdankede tennis-spiller, Boris Becker, der ER og BLIVER en tysk legende. 

Tennissportens tidligere nummer 1 er ikke bleg for en god fest med cigar, sprut, og hvad der hører til. Han er efter sin tenniskarrierer blevet en habil pokerspiller, og er stadig sammen med den gudesmukke MILF, Lilly Becker. 

ANNONCE
Frankrig vs. Tyskland: Hvem vinder kampen uden for banen?

Vurdering: Igen viser tyskerne sig, at være vedholdende og holde stilen ren, og selvom franskmændene har nogle store profiler, så smutter de, når tampen brænder.

Stilling: Tyskland 3 - 1 Frankrig

Modeller

Frankrig: Der findes absolut nogle rigtig, rigtig, RIGTIG dejlige kvinder med fransk pas, hvor skønhederne Sigrid Agren og Thylane Blondeau kan nævnes. Derudover er Victoria's Secret-modellen Noémie Lenoir (til venstre) en farlig konkurrent til et hvert hold, der stiller op mod hende. 

Tyskland: Det er heller ikke skønjomfruer, de mangler i den tyske nation. Når man har Noémies kollega fra Victoria's Secret, modellen Heidi Klum, på sin liste, skal der virkelig et stærkt mandskab til for ikke at blive udraderet. 

Når man så samtidigt har Julia Stegner, Lena Gercke og legendariske Claudia Schiffer i sin kæde, er der ikke meget at stille op. 

ANNONCE
Frankrig vs. Tyskland: Hvem vinder kampen uden for banen?

Vurdering: Ligesom i andre facetter af Frankrigs og Tysklands spil gælder det, at Frankrig er rigtig gode, men Tyskalnd er bare lige lidt bedre.

Stilling: Tyskland 4 - 1 Frankrig

Slutresultat

Selvom Frankrig har nogle rigtig stærke forcer, og der er en masse store profiler med stor elegance på holdet, så ender tysk rå effektivitet og vedholdenhed med at knuse franskmændende, som til sidst bukker under for den tyske maskine.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt