Magasinet M!

Freja Eva er Månedens Crush - så fræk er den tidligere børne-MGP-vinder blevet

Du husker måske ikke, dengang Freja Eva vandt MGP for 17 år siden med pigegruppen FemininuM. Men så er det godt, at vi kan minde dig om, at Freja er vokset op og blev en flot, ung dame. Rigtig flot endda!

Freja Eva er Månedens Crush - så fræk er den tidligere børne-MGP-vinder blevet

Lokation venligst udlånt af Teatret Zeppelin, www.zeppelin.dk

Navn: Freja Eva

Alder: 30

Bopæl: Kongens Lyngby

Civiltilstand: I et forhold

Særlige kendetegn: 160 cm høj og opstoppernæse

Instagram: frejaeva

Snapchat: @frejaeva

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professionel fotograf? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook eller en mail til Simone Klindt på skh@connery.dk. Så vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

ANNONCE
Freja Eva er Månedens Crush - så fræk er den tidligere børne-MGP-vinder blevet

Hej Freja. Du er blevet valgt som Månedens Crush i juli på mmm.dk. Hvordan har du det med det?

Det er jeg stolt og beæret over! Normalt anser jeg ikke mig selv som en "babe" og kan som så mange andre kvinder være utilfreds med småting ved mit udseende, fordi jeg ikke lige nødvendigvis ligner en klassisk model-type. Men den her titel og de her billeder minder mig om, at jeg sagtens kan være stolt af mit udseende, selvom jeg ikke lige er 1.80 høj.

Og i øvrigt føles det nice, fordi jeg i mine meget unge dage blev meget forelsket i en drengerøv, der abonnerede på M!, og som af uransaglige årsager dumpede mig på groveste vis. Så på en eller anden måde føles det fedt nu - her så mange år senere - selv at VÆRE i M! og se pisse lækker ud, haha!

I forhold til de tidligere 'crushes' så er din billedserie jo lidt anderledes. Hvorfor valgte du lige den lokation (Teatret Zeppelin, red.) til shootet?

Eftersom jeg til daglig er sanger og performer, var det vigtigt for mig, at billederne fortalte lidt om, hvem jeg er professionelt og personligt, samtidig med at de selvfølgelig også var lidt sexede. Min ven arbejder på Teatret Zeppelin, som vi fik lov at låne, så billedserien kunne være en "behind the scenes" og skabe en fantasi-stemning af, hvordan det mon ser ud, når jeg gør mig klar til at optræde!

Fedt, Freja! Vi synes i hvert fald, at billederne er blevet sindssygt gode - hvad synes du så selv?

Jeg synes, de er blevet vildt smukke! Uden at der skal gå helt crazy fjerdebølgefeminisme i den, så er jeg så stolt af dem, tilfreds med min krop, som den nu engang ser ud, og jeg synes stadig, de viser en kunstnerisk, professionel seriøsitet, selvom de også er lidt 'schmexy'.

ANNONCE
Freja Eva er Månedens Crush - så fræk er den tidligere børne-MGP-vinder blevet

Hvordan var det at stå foran kameraet og få taget sådanne billeder? Er det noget, du har prøvet før?

Nope! Jeg har været børnemodel mange gang som barn, og så var jeg jo teenage-popstjerne og har sidenhen uddannet mig som klassisk sangerinde på konservatoriet, så intet af det har bragt mig ud i sådan noget her før. Men det var virkelig en oplevelse og en udfordring. Jeg kunne unde enhver kvinde at skulle finde sine bedste vinkler frem, udstråle selvsikkerhed og stole på sin egen skønhed.

Det kan der være noget om. Som du selv siger, var du jo teenage-popstjerne. For i 2000 var du nemlig en del af pige-duoen FemininuM til MGP og vandt faktisk - hvordan var det?

Det var en helt fantastisk oplevelse at vinde MGP - og så tilmed det første af sin slags! Det tog jo virkelig fart, efter vi havde vundet, fordi det blev så kæmpestor en succes. Vi udgav efterfølgende en CD med 13 helt nye sange på og turnerede Danmark rundt med live-koncerter. Det var virkelig et eventyr. Jeg optræder jo stadig en masse og laver også stadigvæk musik, og forhåbentlig er det da heller ikke sidste gang, jeg udgiver en CD. eller - hvem ved - er med i MGP!

ANNONCE
Freja Eva er Månedens Crush - så fræk er den tidligere børne-MGP-vinder blevet

Det lyder som det vilde rockstjerne-liv, haha. Er det egentlig noget, folk kan huske dig for i dag?

Ja, faktisk oplever jeg stadig tit, at folk i 20'erne kan huske vores nummer "Sort, Sort Snak" og fortæller, at de stemte på os, købte vores CD, var kæmpe fans, kunne sangene udenad og/eller dansede og lavede koreografier til dem i fritten.

Hvad laver du så i dag, Freja?

I dag lever jeg et spirende musiker- og sangerliv med forskellige musikforestillinger, alt fra operaer til musicals, til nyskrevne, moderne ting. Jeg fik min bachelor i klassisk sang sidste sommer og underviser i sang og yoga udover mine egne optrædender og koncerter. Yderligere overvejer jeg kraftigt at få en missekat!

ANNONCE
Freja Eva er Månedens Crush - så fræk er den tidligere børne-MGP-vinder blevet

Det kan vi sgu godt forstå. En af journalisterne her på redaktionen er også lige blevet "far" til en lille spirrevip (læs: killing). Nå, men nok om katte. Men vi går ud fra, at din tid som MGP-"stjerne" har haft betydning for din nuværende karriere, ikke?

Jeg begyndte jo efterfølgende at synge klassisk lidt som modreaktion på børne-popstjerne-tingen, men synger nu lige så meget musical og andre genrer. Jeg tror, at de forskellige musikgenrer for mig giver en masse til hinanden, og det at have sunget og optrådt med FemininuM dengang har givet mig en masse erfaring musikalsk og scenisk. Og så bekræftede det mig selvfølgelig også yderligere i det, jeg i forvejen vidste, at jeg elsker at synge - næsten ligeså højt som jeg elsker katte.

Hvad drømmer du så om at kunne lave resten af dit liv?

Jeg drømmer om at kunne blive ved med at dyrke mine forcer og interesser, ligefra musik og sang til drama, teater, mode, yoga, mad, sundhed, æstetik - alt sammen i en stor, skøn blanding. Jeg håber i princippet på at kunne blive ved med at leve af mine største passioner og hobbyer, få kreative idéer og kunne føre dem ud i livet sammen med andre spændende mennesker. Og få 100 katte at kæle med!!

ANNONCE
Freja Eva er Månedens Crush - så fræk er den tidligere børne-MGP-vinder blevet

Haha, dig og dine katte. Men vi forstår dig godt. Når man kigger på din Instagram, så er det jo tydeligt, at yoga er en af dine store interesser. Får du mange komplimenter for det (vi mænd har jo et eller andet for piger i yoga-pants)?

Ja, jeg elsker yoga, underviser også i det og er uddannet yogainstruktør. Fra naturens hånd er jeg heldigt skruet sammen i forhold til yoga, fordi jeg er lille, men stærk. Og ultrafleksibel? som en kat! Og jo? det er da klart noget, mænd sætter pris på, er min fornemmelse. 

En veltrænet og supersmidig pige er vist et plus, ikke? Og jeg kan kun være enig i forhold til yogapants - love 'em! Jeg ejer desværre pt. slet ikke nok, men hvis jeg får fat i flere flotte par, lover jeg at dokumentere det på min Instagram!

YES! Det vil vi glæde os til! Hvad bruger du så ellers din fritid til?

Fritid? Hvaba'? Jeg er så heldig, at jeg jo lever af min helt store passion, musik. Fordi min hobby er min levevej, så smelter arbejde og fritid tit sammen - også fordi det jo heller ikke er et traditionelt lønmodtager-job. Hvis jeg laver forestillinger og koncerter, så arbejder jeg jo tit der, hvor alle andre har fri. Jeg kan godt lide at have travlt, hvis jeg laver noget jeg elsker (som fx at kæle med katte), så kan jeg sagtens være på farten omkring 12 timer hver dag. 

ANNONCE
Freja Eva er Månedens Crush - så fræk er den tidligere børne-MGP-vinder blevet

Hold da op, du lyder som en travl dame. Men som har det sjovt. Nå, men hvis nu man sidder derude og synes, du er rigtig sød og skøn at se på (ligesom os), hvad skal man så gøre for at score dig?

Tak, det glæder mig. Uden at gå ind i traditionelle kønsroller, så synes jeg faktisk selv, det er ret spændende at jage og kæmpe lidt for noget... hvis det kommer for nemt og bliver serveret for mig på et sølvfad, så mister jeg vist også lidt nemt interessen. Men hvis man har en kat, er jeg solgt!

Du er velkommen til at komme ud til journalisten med katten, hvis du vil, haha? Men hvis vi nu ser bort fra katte og al musikken, hvordan er du så under den smukke overflade? 

Jeg er vist ret sammensat. Både indadvendt og udadvendt, sjov og alvorlig, selvsikker og usikker. Men jeg er vist lidt mere grov i filten og kan synge langt kraftigere, end de fleste lige tror, når de ser mit 'petit', lille missede ydre ;-)

Det må vi høre en dag. Her til sidst så fortæl os en ting eller to, som man ikke lige skulle tro om Freja Eva?

Jeg bliver virkelig tipsy og små-pinlig af så lidt som én genstand alkohol!

Jeg er vokset op med to brødre og en kat, så lige så godt, som det kan være at se en rom-com ind imellem, ligeså meget ser jeg faktisk actionfilm og sci-fi! Jeg elsker desuden film om rummet!!! Og jeg kan også godt lide at læse bøger om biologi og fysik! 

Tusind tak for din tid, Freja Eva. Al mulig held og lykke fremover. Og så håber vi, at du får anskaffet dig en kat hurtigst muligt.

Fotograf: Mikkel Laumann

Hjemmeside: Mikkel Laumann Blog

Facebook: MikkelLaumannPhotography

Instagram: _mlaumann

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professional fotograf - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook eller en mail til Simone Klindt på skh@connery.dk. Så vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

Har du ikke set, vores tidligere Månedens Crush, Cecilia, så klik her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE