Magasinet M!

Frem med løgposen: 6 tips til at tjene penge på OnlyFans for mænd

Kender du en makker, der mangler lidt mønt?OnlyFans er mest berygtet for at være en platform, hvor kvinder kan tjene penge på at lave videoer, skyde billeder og generelt skræddersyet indhold til alskens forskellige mænd med behov - hvad enten det ‘bare’ er nøgenhed, eller en bestemt fetish.

Men hvad egentlig med mændene?

Omkring 29 procent af brugerne på OF er mænd, og 30 procent af de top 1 procent-indtjenere er mænd.

Så der er altså et marked for det!

Hvis du mangler lidt inspiration og idéer til, hvordan du kan komme i gang med dit content - så har vi tricks til dig herunder.

Og nej, det behøver ikke kun være sex (men det hjælper)!

ANNONCE
Sådan kommer du i gang med OF

Find dit eget tema

Meget af OnlyFans handler om sex og nøgenhed - men hvis det ikke er din kop te, så kan du fremvise noget, der har din interesse. Er du god til madlavning? Har du en vild Pokemon-samling? Har du de gyldne tricks til at financiere dit næste hus? Lok folk ind i varmen med ting, de ikke kan undvære i deres liv.

Promover på diverse platforme

Det er ikke nok bare at smide guf på platformen - det skal nå videre ud til folk. Brug eksempelvis en Instagram-profil, Reddit eller lignende til at sætte skub i folks interesse.

Nøgenhed er en sikker vinder

Vi kommer ikke udenom det faktum, at nøgenhed sælger - både til kvinder, men også mænd. Der er et stort marked for hudsult! Undersøgelser indikerer, at op imod 90+ procent af følgere på mandlige OF-kontoer er en del af LGBTQ+-miljøet. Så der er et marked for både kvindelige og mandlige modtagere!

Find din niche

Er du hakket as fuck, render rundt med en absurd velformet ølvom eller har du noget helt særligt i underdrengene? Så er det med at fremvise dine skills og holde dig til et tema!

Kommunikation er nøglen

Hvor det visuelle lokker til, så handler det om at kommunikere med dine fans. Engagement fra afsenderen giver stor respons og lader dine fans komme helt tæt på dig - det åbner også dørene for, at du kan lave skræddersyet indhold til dem og opnå flere indtjeninger.

Beløn dine største fans

Overrask de fans, som engagerer sig mest med likes, kommentarer og lignende - eksempelvis med et uopfordret ekstra billede til særligt udvalgte.

ANNONCE
Del

Seneste nyt