Magasinet M!

Fremtiden ifølge film

Los Angeles som fængsel, menneskelige kloner og muslingeskaller i stedet for toiletpapir. Hollywoods mest kulørte bud på fremtiden

Fremtiden ifølge film
2013
'Escape from L.A.'

Los Angeles er efter et jordskælv blevet til en ø, hvor folk, der ikke lever op til samfundsnormen, bliver deporteret til. En revolutionær type ved navn Cuervo Jones har hugget præsidentens Sword of Damocles - et supervåben, der kan ødelægge alle elektroniske installationer og lamme verden. En bad ass-type med klap for øjet klarer ærterne. Ellers sker der ikke noget særligt.
ANNONCE
Fremtiden ifølge film
2015
'Tilbage til fremtiden II'

Knap så dystert som de foregående år. 'Dødens gab 19' har premiere i biograferne. Man kan købe svævende skateboards. Faxmaskiner har fået et overraskende comeback.
Fremtiden ifølge film
2017
'The Running Man'

Reality-tv har fået et ordentligt nøk opad i den kulørte retning. Dømte kriminelle tvinges til at jage og dræbe hinanden i et meget populært tv-program. Et stort lokum med distinkt østrigsk accent får dog sat en stopper for løjerne.
ANNONCE
Fremtiden ifølge film
2018
'Terminator Salvation'

Menneskeheden kæmper mod det onde Skynet og en hær af hårdtslående Terminator-robotter.
Fremtiden ifølge film
2019
'The Island'

Hvis man har penge nok, er det ikke længere noget problem, hvis man bliver syg, eftersom det nu er muligt at klone mennesker og bruge dem til reservedele. Det går dog lidt op i hat og briller, da et par af klonerne får held til at stikke af.
ANNONCE
Fremtiden ifølge film
2032
'Demolition Man'

Los Angeles og San Diego er blevet fusioneret til idealsamfundet San Angeles. Fed mad findes ikke, der gives bøder for at bande, våben er der ingen af, og kriminaliteten er stort set ikke-eksisterende. Lige indtil en galning fra fortiden ved navn Simon Phoenix bliver tøet op og laver ballade.

I øvrigt findes toiletpapir ikke længere. I stedet bruger man tre muslingeskaller. Det fremgår ikke helt, hvordan det foregår.
ANNONCE
Fremtiden ifølge film
2038
'V for Vendetta'

USA er plaget af borgerkrig, mens Storbritannien ledes med hård hånd af det fascistiske Norsefire-parti. Det er forbudt at kritisere regeringen og at være homoseksuel og en masse andre ting.

Det hele ændrer sig dog, da en fyr i maske og med forkærlighed for bogstavrim sprænger parlamentet i luften.
ANNONCE
Fremtiden ifølge film
2054
'Minority Report'

Det ser igen godt ud for kriminalitetsstatistikken, eftersom man har fundet ud af at anholde folk, inden de laver noget kriminelt. Der er dog et par huller i planen.
Fremtiden ifølge film
2084
'Total Recall'

Mennesker kan tage på ferie til Mars og blandt andet støde på prostituerede med tre bryster. Man kan risikere at få en art GPS-dims sat ind i hovedet. Man kan dog tage den ud af næsen ved egen hjælp, men det gør herreondt.

De mekaniske taxachauffører er ret tungnemme og egentlig pænt irriterende.
ANNONCE
Fremtiden ifølge film
2154
'Avatar'

En flok mennesker hænger ud på planeten Pandora for at score det vigtige stof Unabtonium.

Det betyder, at man bliver nødt til at slås med nogle høje blå typer ved navn Na'vi, der bor på planeten i forvejen. Det ender med, at menneskene pænt må skride igen.
Fremtiden ifølge film
3000
'Battlefield Earth'

Jorden styres af nogle hysterisk overspillende alien-typer med rastahår fra planeten Psychlo. Mennesket er enten slaver, der knokler for Psychlo-typerne eller bor i små, primitive stammer fjernt fra alting.
ANNONCE
Fremtiden ifølge film
3978
'Abernes planet'

Mennesker er reduceret til jagtbytte, forsøgsdyr eller slavearbejdere, mens aber med tøj på (og britisk accent) styrer butikken. Og det er slet ikke på en anden planet - det er på Jorden!
Del

Seneste nyt