Magasinet M!

Friends-stjernen David Schwimmer sagde nej til denne ikoniske blockbuster: "Jeg ville være blevet til en filmstjerne"

Schwimmer havde måske domineret biografen i stedet!

David Schwimmer, bedst kendt for sin ikoniske rolle som Ross Geller i Friends, har igennem årene haft en ret vanvittig "what if"-scenario i sit liv. 

Han valgte nemlig at takke nej til at være en af hovedrollerne i den originale Men in Black - sådan lyder det i et nyt interview via Indiewire.

. I et interview på podcasten "Origins with Cush Jumbo" reflekterede Schwimmer over den svære beslutning, der kunne have forvandlet ham til en verdensomspændende filmstjerne.

Selvom mange måske tror, at hans afslag skyldtes Friends’ stramme optagelsesplan, afkræfter Schwimmer denne forklaring. 

Ifølge skuespilleren skyldtes det, at han havde en brændende loyalitet overfor sin teatergruppe, som skulle lave en film sammen.

 Efter at have medvirket i filmen The Pallbearer – som desværre floppede – forhandlede Schwimmer med Miramax om en aftale, der ville give ham mulighed for at instruere en film med sit eget teatergruppe. Da optagelserne til denne film overlappede med produktionen af Men in Black, stod Schwimmer overfor en karrieredefinerende beslutning.

Med sin teatergruppe som førsteprioritet, valgte Schwimmer at afvise rollen i Men in Black, som senere blev overtaget af Will Smith og Tommy Lee Jones. I stedet instruerede han den mørke komedie Since You’ve Been Gone, som fik premiere på tv i 1998, selvom filmen oprindeligt var tiltænkt en biografudgivelse.

I dag, med over 20 års perspektiv, er Schwimmer fuldt bevidst om, at Men in Black kunne have katapulteret ham til global superstjernestatus.

"Hvis man ser på filmens succes og hele franchisen, ville min karriere have taget en helt anden retning. Jeg ville have været en filmstjerne" sagde han.

Alligevel fortryder han ikke valget og understreger, at han fulgte sit hjerte og sin loyalitet til sin teatergruppe.

Kunne du se "Ross" i rollen som Agent J? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt