Magasinet M!

Futurama møder Ringenes Herre i Simpsons-skabers kommende Netflix-serie

Du har en ny fantasy-serie i vente, og den er skrevet af en meget kendt forfatter.

Futurama møder Ringenes Herre i Simpsons-skabers kommende Netflix-serie

Det er snart slut med Game of Thrones, men hvis du kommer til at savne dit fantasy-fix, så står Netflix klar i 2018 med 'Disenchantment' af manden der opfandt 'Simpsons' og 'Futurama'.

De første 20 episoder er bestilt

Matt Groening har ikke været aktivt involveret i Simpson, som han opfandt i midtfirserne, og det er efterhånden et par år siden, vi fik sidste afsnit af Futurama. Men nu kan fans ånde lettet op - Groening vender tilbage og denne gang på Netflix.

Streamingtjenesten har bestilt 20 episoder af Groenings nyeste serie 'Disenchantment', som vil blive vist i sæsoner af 10 episoder hver.

'Game of Thrones' under 'Futurama'-behandling

'Disenchantment' kommer nok til at gøre for fantasy-genren, hvad 'Futurama' gjorde for science fiction.

Serien foregår i en fantasyverden og handler om den fordrukne prinsesse Bean med stemme af komikeren Abbi Jacobson, der er kendt fra web-serien 'Broad City'. Med sig har hun en personlig dæmon med stemme af Eric Andre ('Don't Trust the Bitch in Apartment 23') og en elver med stemme af komikeren Nat Faxon ('Bad Teacher', 'Reno 911').

Alle de kendte stemmer fra Futurama

Josh Weinstein, der har været showrunner på Simpsons i mange år, bliver executive producer sammen med Groening og tegnestudiet Rough Draft Studios, der også tegnede Futurama, skal stå for animationerne. Derudover vil en del af stemmerne fra Futurama som Billy West (Fry, Professor Farnsworth, Zap Brannigan, Zoidberg), John DiMaggio (Bender), Maurice LaMarche (Kif, Morbo), og Tress MacNeille (Mom m.fl.) vil gøre comeback på den nye serie.

Masser af gæsteoptrædener

Deadline Hollywood kunne allerede sidste år afsløre, at Matt Groening forhandlede med Netflix og da det typisk tager to år at udvikle en animeret serie, så passer det meget godt med en 2018-premiere.

Indtil da kan vi spekulere på, hvor anderledes - og over stregen - en Matt Groening-serie kan blive, når der ikke er de amerikanske tv-censorer at tage hensyn til. Og mon ikke 'Disenchantment' vil byde på masser af gæsteoptrædener fra fantasygenren - noget både Simpsons og i mindre grad Futurama har excelleret i.

ANNONCE
Del

Seneste nyt