Magasinet M!

Fyr finder sin kæreste i seng med en anden mand - billederne går viralt af én særlig grund

De fleste ville nok IKKE have reageret, som Duston Holloway her gjorde, da han for nyligt fandt sin dame i seng med en anden.

Fyr finder sin kæreste i seng med en anden mand - billederne går viralt af én særlig grund

Hvis Duston Holloway fra Killeen, Texas, havde gjort noget vanvittigt, da han fandt sin kæreste sovende i sengen med en anden fyr, ville han nok have sluppet billigere end normalt, når vi nu taler retspolitik i Texas. Begrebet hedder "crime of passion" og straffes ofte mildere end andre sager, hvor overfald og drab er involveret.

Men Holloway må siges at være en stille og rolig gut, som ikke lader sine følelser løbe af med sig. For i stedet for at gå løs på fyren valgte han blot at udødeliggøre hændelsen ved at lade resten af verdenen vide, at hans kæreste bollede udenom.

Han tog nemlig en række selfies med den uvidende, utro kæreste og hendes elsker i baggrunden og delte derefter billederne på det store internet. Og behøver vi så at sige, at billederne selvfølgelig gik viralt?

ANNONCE

Duston kom dog på andre tanker, da han efterfølgende slettede billederne. Men dér var der allerede blevet taget utallige screenshots af billederne, og de lever nu stadig i bedste velgående på Twitter og andre sociale medier, som du kan se herover.

Og han skal virkelig også have en kæmpe bunke respekt smidt i ansigtet herfra for at tage den ulykkelige hændelse som en rigtig mand. Og at dømme ud fra hans seneste Facebook-opslag lader det til, at han klarer sig helt ok, selvom han fortrød at have uploadet billederne på Facebook.

ANNONCE

Et klogt træk, når man tænker på, at Duston sikkert får en del tilbud fra piger, der gerne vil på date med ham, i disse dag. Well played!

Del

Seneste nyt

ANNONCE