Magasinet M!

Fyr skriver essay til kæreste: "Derfor skal jeg have et blowjob"

Nogle gange må man yde for at kunne nyde.Der findes flere fantastiske stunder mellem unge kærestepar. Søde tekstbeskeder i midten af timerne, kyssen på bænken bag skolen, og når du sender en velformuleret email om, hvorfor du skal have et blowjob.

En pige har postet et screenshot på Twitter, hvor hun kræver et overbevisende essay i MLA-format med argumenter for, hvorfor hun skulle sutte hans lillemand. "Man Candy", som fyren kaldes i telefonbogen, var selvfølgelig startet, inden han havde læst beskeden færdig.

ANNONCE
Hannah @lovecloud - Fyr skriver essay til kæreste: "Derfor skal jeg have et blowjob" Hannah @lovecloud

Kravet er utroligt specifikt, og du har sikkert allerede Google'et MLA-format (det var jeg også nødsaget til og fandt ud af, at det er lige som, når man har skullet akademiske opgaver. Altså med referencer og hele molevitten). Hvad hvis det ikke levede op til kravene? Hvis hun ikke syntes, argumenterne var gode nok? For "Man Candy" hang fremtidens oralsex i en tynd tråd.

Men, men, men... Det lod til, at "Man Candy" havde læst op til tingene, for essayet var utroligt præcist - nøjagtigt som det var krævet. Når man læser det, er hans argumenter i hvert fald rimeligt solide og indeholder blandt andet, at det er godt for hans helbred, godt for intimsfæren mellem ham og hende, at det vil booste hendes selvtillid, og at det selvfølgelig vil blive gengældt af ham.

Se det meste af det akademiske blowjob-essay herunder

ANNONCE
Hannah @lovecloud - Fyr skriver essay til kæreste: "Derfor skal jeg have et blowjob" Hannah @lovecloud

Inden du selv sætter dig ned og går igang, så husk lige på, at "Man Candy" og Hannah er kærester. Så tænk dig lige om en gang eller to, før du sender essays rundt til dine Tinder-matches?

Del

Seneste nyt