Magasinet M!

Fyr som fik spoilet Infinity War brugte et år på den ultimative hævnmission

Tålmodighed er en dyd!

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at Marvel-fans går meget op i kulminationen og finalen af 22 film, som blev lanceret for første gang i 2008.

Spoilers er en skrækkelig ting, hvis man er så uheldig ikke at nå i biografen til premieredagen. Hvis du endnu ikke har set Avengers: Endgame, så kommer der MANGE SPOILERS senere i teksten!

Og det skete til Infinity War-lanceringen, hvor en Reddit-bruger nu har fortalt sin historie

Omkring et år siden lavede manden et opslag på Instagram, hvor han skrev, at han glædede sig helt vildt til at se Infinity War. Han valgte for sjov at bruge hashtagget, #Thanosdemandsyourslience, men fandt hurtigt ud af, at der sad nogle trolls og udnyttede folks brug af dette hashtag til at spoile på folks enkelte billeder.

Som i hvem der dør, hvad der sker og hele pisset.

Selvom manden var rasende, formåede han at holde hovedet koldt - han skrev til trollfyren, at han allerede havde set den, og at det var en god prank (selvom det ikke passede).

Og langsomt begyndte de at skrive sammen og blive venner på nettet. Manden vidste godt, at Endgame (Selvom den ikke havde fået titlen endnu) var bekræftet, så allerede der startede hans master-hævnplan.

"Løbende over 7 måneder skrev vi sammen, sendte memes, skrev om film og alt det der. Husk på: venskabet er fra min side fake, jeg forsøgte bare at gøre ham familiær med mig."

Springer man frem til for en uge siden, så købte duden sine premierebilletter til Endgame - hvorefter han spørger sin nye trollven, hvorvidt han skal se den til åbningsaftenen. 

Men han skulle desværre først se den ugen efter. 

"Så jeg var glad, for nu virkede min taktik. Jeg tog ind og så Endgame og tog rigeligt med billeder i smug. Jeg tog billeder af Thanos' død, Fat Thor, Stan Lees cameo, Black Widows død, Professor Hulk og alle nøgletingene i filmen. Da jeg kom ud af biografen tænkte jeg næsten, at jeg ikke ville gøre det. Jeg hader spoilers, men denne fyr fortjente det."

Så skrev han til sin trollmakker og fortalte, at det var en awesome film, hvorefter han svarer tilbage, at han ikke må spoile noget.

Hvortil han svarer:

"Nå, ligesom du spoilede Infinity War?"

Pludselig ændres hans skrivestil lidt og han bliver lidt 'Hey man, det var længe siden, vi er jo gode venner nu."

Og så i et storslået hævntogt sender han alle de billeder, han kunne i EN besked - bum, masterplan fuldført.

Trollfyren bliver selvfølgelig vanvittigt sur og brokker sig over, at de jo var venner - hvortil manden svarer:

"Vi er ikke venner, jeg har løjet for dig. Snydt dig og opnået din tillid for dette øjeblik. Du er ikke min ven, bare en person, som fik, hvad du fortjente. Du valgte mig tilfældigt for et år siden ud af tusindvis af fremmede og ødelagde filmen for mig."

Holy fuck! 

Selvom vi snakker en vanvittigt detaljeret og tålmodig hævntogt, så lugter vi altså lidt sociopatiske træk?

Damn, Marvel-fans skal man ikke fucke med. 

ANNONCE
Fyr som fik spoilet Infinity War brugte et år på den ultimative hævnmission
Del

Seneste nyt