Magasinet M!

Fyr spørger 100 piger, om de vil have sex med ham: Hør deres overraskende svar

Hvad mon der sker, når en flot fyr på gaden spørger 100 forskellige og tilfældige piger på gaden, om de vil have sex med ham? Hvordan reagerer de, og hvad svarer de? Få svarene her - de vil helt sikkert overraske dig.

Fyr spørger 100 piger, om de vil have sex med ham: Hør deres overraskende svar

Tanken har måske allerede strejfet dig en gang eller 10. Ja, du har måske endda gjort det på et tidspunkt, mens du var stiv en aften i byen: Gået hen til en fremmed pige og spurgt hende, om hun vil have sex med dig. Modigt.

Men én fyr har taget sådan et eksperiment til helt nye højder. Det er en gut, der står bag den amerikanske YouTube-kanal Whatever. Han gør sig i forskellige sociale eksperimenter. Og hans seneste eksperiment var at gå ud på gaden i USA, hvor han spurgte 100 tilfældige piger, om de vil have sex med ham.

Nogle gav deres telefonnummer, andre sagde, de er lesbiske, og så var der dem, der kvitterede med et 'nej', der bestemt ikke er til at misforstå - heller ikke selv om man er døv. Men var der så overhovedet nogen af de 100 piger, der sagde ja til at have sex med den pæne herre i den nystrøgede skjorte?

Få svaret her i videoen herunder: 

ANNONCE

Absolut ingen af pigerne, ønskede at have sex med fyren bag Whatever. Det er da overraskende. For man skulle da mene, at der var en chance for, at bare en af de 100 piger ville have sex med fyren. Men sådan skulle det ikke være.

Faktisk har Whatever tidligere lavet et lignende eksperiment. Bare omvendt. For her sendte de en sød pige på gaden for at spørge 100 forskellige og fremmede fyre, om de ville have sex med hende. Og her var svarene selvfølgelig - fristes man til at sige - helt anderledes.

Tjek dem ud her: 

ANNONCE

Flere af fyrene skulle ikke bruge to sekunder til at tænke over det frække tilbud. "Let's go," lød det kort fra nogle af fyrene. Desperat eller smart? Ja, det kan man jo mene om, hvad man vil.. 

Del

Seneste nyt

Annonce