Magasinet M!

Fyre Festival legenden Andy King er med i Ryan Reynolds seneste reklamefilm for Aviation Gin

Dedikation på høj plan

Ryan Reynolds har offentliggjort en video for sit spiritusfirma, Aviation Gin, med en ekstra lille sjov feature. Han har nemlig taget den uselviske stjerne fra Netflix Fyre Festival dokumentaren, Andy King, med. 

Hvis du har set dokumentaren Fyre: The Greatest Party That Never Happened, så blev King kendt for sin forpligtelse i virksomheden - en forpligtelse man sjældent ser hos ansatte. 

Præcis den form for dedikation til sit arbejde som King udviste, har inspireret Ryans nyeste video for sit spiritus brand, Aviation Gin. Faktisk så inspireret, at han kalder filmen for ´Dedikation´. 

"Efter jeg faldt fuldstændig for Aviation Gin, ja, så købte jeg ikke kun en flaske. Jeg købte hele firmaet. Da Aviation Gin blev et af de hurtigst voksende Gin brands i verden, så tog jeg ikke en fridag, nej, jeg begyndte at arbejde endnu hårdere" fortæller Ryan Reynolds. 

Han fortæller endvidere, at da Aviation foreslog, at de skulle lave en signatur flaske, så besluttede han sig for at lave hver evig eneste flaske selv. Det er Dedication på høj plan, og måske derfor, Andy King passer perfekt ind i konceptet? 

Se den sjove video herunder

ANNONCE
Dedication
Del

Seneste nyt

Annonce