Magasinet M!

Fyrenes fuck-ups

Vi tror, vi er verdensmestre, men af og til dummer vi os åbenbart i sengen. Det kan Womans læsere i den grad bekræfte...Fyrenes fuck-ups

38 % AF PIGERNE HAR VÆRET I SENG MED EN FYR, DER BRUGTE LIDT FOR MANGE 'PORNOTRICKS'

"Han syntes, det var mega frækt at spytte på mig, mens han råbte mit navn og sagde: 'Århh ja, det er så frækt'. Han ville også hele tiden have, at jeg skulle fortælle ham, hvor stor han var, og hvor godt det føltes. Når han var tæt på at komme, råbte han til tider: 'Jeg flækker dig!'..."

"Ved doggy-style tog han fat i håret og prøvede at kysse mig på munden ved at dreje hovedet af led. Av av av..."

"Han talte engelsk i sengen. Det er altså lidt et no-go... Især når man er SÅ dårlig til det, som han var."

"Han dickslappede mig på fissen, inden han begyndte..." 

Klik videre for at se flere historier

 

ANNONCE
Fyrenes fuck-ups

"Jeg var engang sammen med en fyr, der slog min fisse. Ikke på den frække daske-måde, men med alt for meget kraft, så det gjorde ondt. Det endte med, at vi måtte afbryde sex. Og noget mange fyre gør: De holder ens hoved under blowjob. Det er fint, at den skal længere ind, men når han presser så hårdt, at der både er savl, snot og tårer, er det altså for voldsomt!"

"Han smadrede sin pik ind i mig 20 gange i sekundet, og holdt mig alt for hårdt ned imod sengen. Og sluttede af med at tage fat om min hals - jeg fik lyst til at stikke ham en flad."

ANNONCE
Fyrenes fuck-ups

34 % AF PIGERNE HAR DUMPET EN FYR, FORDI HAN GJORDE NOGET DUMT I SENGEN'

"Han prøvede at stikke sin pik i min røv, mens jeg var helt uforberedt på det."

"Når en fyr får lyst til, at pigen rider hans ansigt, så er jeg den, der er smuttet."

"På trods af, at han nok er den værste sexpartner, jeg har haft, blev han ved med at rose sig selv under akten. Det kunne jeg simpelthen ikke arbejde med, så jeg bad ham stoppe og smuttede fnisende hjem, mens jeg ringede til en veninde."

Klik videre for at se flere historier

ANNONCE
Fyrenes fuck-ups

"Han var åbenbart til s/m og begyndte at give mig lussinger og tage kvælertag på mig, inden vi var i gang."

"Han kunne kun få en udløsning ved, at han selv rev den af under relativt bizarre omstændigheder. En anden ville altid have legetøj (dildo eller vibrator) op i anus..."

"Nogle mænd tror, at en kvinde bliver våd på ingen tid, hvilket kan resultere i en meget akavet situation, når de så vil trænge op i en meget tør skede. Det mest ærgerlige er dog, at nogen så vælger at spytte en i skridtet og så bare gå i gang. What the fuck, drenge?"

"Han kunne ikke noget, men sagde, at det var min skyld. Og så bød han efterfølgende på en leverpostejmad!"

ANNONCE
Fyrenes fuck-ups

27 % AF PIGERNE HAR STOPPET SEX PÅ GRUND AF NOGET, EN FYR SAGDE

"Vi nåede aldrig at have sex, fordi han ved første møde fortalte mig, at han fik vokset numsen, da han godt kunne lide at blive slikket der. Det var ikke lige min kop te..."

"Da vi skulle gøre det på hans skrivebord, siger han: 'Min ekskæreste gjorde det altså på en anden måde'. Jeg blev rasende, og så var sexstemningen ligesom slut."

"Han begyndte at lave ulve-hyl."

"Han roste sig selv til skyerne. 'Årh, jeg er så god', 'Min pik er så stor inde i dig',''Er jeg ikke den bedste, du har knaldet?', 'Kan du godt holde til min store pik?'. Det var en katastrofe. Selvtillid er fint, men det der er for meget."

Klik videre for at se flere historier

 

 

ANNONCE
Fyrenes fuck-ups

"'Du minder helt vildt meget om min mor'! Det lukkede og slukkede lysthuset!"

"'Jeg tager dig med min stive knortekæp'. Behøver jeg at sige, at jeg brød tudbrølende sammen af grin, før jeg gik hjem."

"'Vi skal så meget giftes og have børn. Skal vi ikke lave et nu?'"

"'Har du nogensinde tænkt over, at en fisse ligner en musling indeni?'"

"'Lille skat, skal farmand ryste dine huller? Skal farmand få dig til at synge?' Enhver mand, der har et behov for at kalde sig selv for '[email protected], fortjener at sidde tilbage med stiv pik dybt utilfredsstillet. Det hører sig bare ikke til!"

Læs flere frække sexartikler her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE