Magasinet M!

Fyringen af Kevin Spacey har kostet Netflix 235 millioner kroner

Dårligt regnskab for Netflix efter Spacey-fadæsen.

Netflix løftede for nyligt sløret for et tab på 235 millioner kroner i deres seneste kvartal - og ifølge fortrolige kilder, så kan de takke Kevin Spacey for det.

Netflix nævnte selv, at de manglende penge skyldes uventede betalinger og manglende penge på en række "unreleased content". Chief Financial Officer David Wells nævner ingen navne, men fortæller at kilden til problemet er "related to the societal reset around sexual harassment".

En fortrolig kilde har dog sagt til CNN, at det hele skyldes, at Netflix var nødt til at slagte færdiglavede og kommende Kevin Spacey-projekter. 

Netflix fortsætter dog med House of Cards' sidste sæson - dog uden hovedpersonen og i stedet med fokus på Robin Wright. Spacey skulle også have spillet Gore Vidal i Netflix' kommende biopic, Gore, mens Louis C.K. og hans seksuelle overgreb på fem kvinder også kunne have noget at gøre med Netflix' dårlige regnskab - han skulle nemlig have medvirket i et stand-up-special, som blev kasseret.

Det viser bare, at man med #MeToo er kommet til det punkt, hvor de forkerte handlinger ikke længere kan ignoreres - no matter the cost.

ANNONCE
Fyringen af Kevin Spacey har kostet Netflix 235 millioner kroner
Del

Seneste nyt

ANNONCE