Magasinet M!

Gå aldrig ned på udstyr: Med den her gadget bliver rengøring (næsten) sjovt

Add-on til din boremaskine!

Boremaskinen er et af de bedste værktøjer, du kan alliere dig med. Du kan bore, du kan skrue – hvad mere har du brug for? Men med en børste til boremaskinen er mulighederne med din boremaskine udvidet. Nu kan du give besværlig rengøring et spark i røven.


Du har måske prøvet det før. Du har sat dig for at give brusekabinen en ordentlig omgang rengøring én gang for alle. Og efter 20 minutters slid, skrubben og pusten kan du ingen forskel se. 

Kan du mon bruge en maskine til opgaven i stedet? Helt sikkert! Og endda en, du sikkert allerede har liggende derhjemme: Du kan nemlig få børster til at sætte fast direkte i din boremaskine! Og det ved du godt, hvad betyder - endnu undskyldning for at hive boremaskinen frem og lege macho-mand. 

I den her 3-pack med børster til boremaskinen får du tre forskellige børster, der fungerer til forskellige behov. Så er du fuldkommen dækket ind, næste gang fliserne eller fugerne indbyder til en omgang bank. 

Børsterne passer til langt de fleste trådløse boremaskiner, så du uforstyrret af ledninger kan komme til i brusekabinen eller badekarret. Med børster til boremaskinen er dine rengøringsevner uendelige – den stædige, fastgroede snavs får ikke lov til at vinde i dag!

ANNONCE
Wibbri Boremaskine Børste

Tilgængelig i 3-packs her. 

Del

Seneste nyt