Magasinet M!

Gå grillsæsonen i møde med stil: Genial grilltang med indbygget termometer

To-i-en

Elsker du at grille? Som vaskeægte grillentusiast ved du, at man aldrig må gå ned på udstyr. For helt ærligt - en af de sjoveste ting ved at grille er, at du har endnu en undskyldning for at investere i flere gadgets. Og så er det jo kun en fordel, hvis de gadget gør det pærelet at grille til perfektion. 


Det at grille er per definitionen af ægte, dansk hygge - året rundt. Men har du nogensinde prøvet, at kødet fra grillen er kommet af lidt for tidligt (eller alt for sent)? Så skal du have fat i den her Mingle Grilltang.

Det er grilltangen til dig, som glædeligt tilbringer alle sommeraftener i den friske luft ude ved din elskede grill. Eller til dig, som aldrig helt har luret teknikken til at grille den perfekte bøf. Grilltangen har et indbygget termometer, som automatisk stikkes ind i kødet, når du griber fat - to fluer med ét smæk. Se dét kalder vi win-win. 

Tangen har syv forudindstillede kødtyper, du kan bruge. Så uanset hvad, du smider på grillen - så ved du præcis, hvornår det er færdigt. Når du så tager temperaturen på et stykke kød, fortæller tangen dig med en lille bip-lyd, når kødet er færdigt. Selv hvis du er absolut grill-novice, kan du grille som en anden mesterkok. Nemmere bliver det ikke. 

Grilltangen fungerer fantastisk til grillen, men når det bliver lige lovligt koldt, er den også perfekt til kød i ovnen.

ANNONCE
Mingle Grilltang

Grilltang med indbygget termometer. 

Køb her for 469,- kroner. 

Del

Seneste nyt

Annonce