Magasinet M!

Gå på opdagelse i Batmans vanvids-hule og se hans geniale grej

Nu kan du med få klik komme rundt i Batmans alias Bruce Waynes vanvittige og topmoderne og hemmelige hule fra Batman v Superman: Dawn of Justice.

Det er meget muligt, at der er blevet brugt grimmere gloser om den nye film Batman v Superman: Dawn of Justice, end en havnearbejder kan klemme ud mellem sine ellers modbydelige læber. Men det er så sandelig ikke på grund af Batmans alias Bruce Waynes bolig, at filmen bliver svinet til af kritikerne.

For rigmanden og superhelten har en ikke så lidt vanvittig hule, han holder til i, når han slapper af indimellem sine jagter på Superman. Der er tale om en crib, der gør alle rigtige drengerøve blå i bærret af misundelse. Og hvis du ikke vil se den dårlige film, men gerne vil se Bruce Waynes og Bartmans hemmelige hybel, så har vi - eller rettere Google Maps - løsningen til dig.

Google Maps har nemlig lavet et interaktivt kort over hele hulen, og du kan gå på opdagelse i den LIGE HER.

ANNONCE
Gå på opdagelse i Batmans vanvids-hule og se hans geniale grej
Gå på opdagelse i Batmans vanvids-hule og se hans geniale grej

Ved første øjekast ligner det måske 'bare' et lækkert arkitekttegnet hus med smukke designermøbler og en nydelig udsigt til vand, marker og enge. Men nedenunder al den menneskelige og for nogen velkendte lir ligger de virkelige herligheder, Batmans mystiske gadgets, gemt i grottens dyb.   

Og der er ikke det i huset og hulen, du ikke har adgang til; designermøblerne i stuen, Batmans rustning nede i grotten og vigtigst af alt den toptunede Batmobil og al det elektroniske udstyr, der skal til for at få sådan en hule og firehjulet satan til at fungere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt