Magasinet M!

Gådefuld trailer til Doctor Strange: Mads Mikkelsen som mystisk troldmands-skurk

Så er den første trailer til Marvel-klassikeren Doctor Strange ude. Mads Mikkelsen ser ud til at få en superskurke-hovedrolle. Og han ser blæret ud.

Hvis du ligesom de fleste andre almindelige, sunde og raske mænd elsker en god gang trylleri, magi og gåder, skal du selvfølgelig se med her. For en ny trailer til Marvel-klassikeren Doctor Strange er løs. Og den ser ond ud.

Det skyldes primært, at Mads Mikkelsen har en af hovedrollerne. Han ser ud til at skulle spille en eller anden form for troldmands-skurk, der i dyb vrede vil destruere den verden, vi kender.. Uuuhhh?

Hovedrollen, rollen som den arrogante kirurg, der kommer galt af sted og trænes op til at blive den vise og talentfulde troldmand Doctor Strange, som skal redde menneskeheden, spilles af briten Benedict Cumberbatch.

Se den gådefulde troldmands-trailer herover (Advarsel! Mads Mikkelsen ser scary ud med gyselig makeup - men også ret sej):

ANNONCE
PR - Gådefuld trailer til Doctor Strange: Mads Mikkelsen som mystisk troldmands-skurk PR

Selvom Mads Mikkelsens karakter i filmen endnu ikke er bekræftet officielt, tyder alt på, at han skal spille superskurken, som Doctor Strange skal stoppe i kampen for verdensfred og forsoning.

Det mener sitet Cinemablend i hvert fald. Ifølge dem har produceren bag Doctor Strange, Stephen Broussard, brugt ordene 'hovedskurk' om Mikkelsens rolle. Samtidig skulle præsidenten for Marvel Studios, Kevin Feige, have sagt følgende om Mikkelsens gådefulde karakter:

"Mads' karakter er en troldmand, som bryder ind i sin egen sekt. Han mener, at Den Gamle (spillet af Tilda Swinton, red.) kun styrker og beskytter sin egen magt, og at verden er bedre tjent med, at lade nye kræfter komme til," siger Feige. Spændende er det, hvad det er for nogle kræfter, Mads Mikkelsen vil vise os.

Nå, ja! Så skal rålækre Rachel McAdams fra True Detective (sæson 2) da også spille med i Doctor Strange. Det er jo bare endnu en god grund til at se den, når den får premiere til november.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce