Magasinet M!

Gåsehud af Jokerens grin: Se endnu en vanvittig trailer til superskurke-orgiet Suicide Squad

Du kan godt begynde at glæde dig til det gennemførte superskurke-drama Suicide Squad. Her er endnu en rablende vanvittig trailer.

Gåsehud af Jokerens grin: Se endnu en vanvittig trailer til superskurke-orgiet Suicide Squad

Her på redaktionen har vi svært ved at komme os over, hvor kummerlig Batman v Superman: Dawn of Justice egentlig var. Men det lader til, at vi snart kan glemme alt om den dårlige Superhelte-oplevelse med et gennemført godt superskurke-drama, når DC Comics-klassikeren Suicide Squad får verdenspremiere i biograferne den 5. august.

Der har allerede været en enkelt trailer ude. Men nu kan du nyde og lade dig skræmme af endnu en fed trailer fra filmen, hvor jokerens psykotiske grin og glimtende sølvgebis giver dig myrepatter på dine myrepatter.

Se den nyeste trailer til David Ayers Suicide Squad øverst i artiklen

En flok hårdkogte kriminelle skal hjælpe regeringen med en farefuld mission, der nærmest på forhånd er dømt til at mislykkes. Derfor bliver blandt andre banditterne Deadshot, Killer Croc og Harley Quinn sluppet løs med bat, sværd og store pistoler for at stoppe en helt anden og farligere fjende for verdensfreden.

Og selvfølgelig får 'selvmordsholdet' problemer med den helt igennem gakkede og psykopatiske Joker, spillet af Jared Leto. Ud fra traileren lover det rigtig godt. Nå jo, så får vi forresten også et glimt af Batman. Lad os håbe, at han er en flagermusetand bedre end i Batman v Superman: Dawn of Justice. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE