Magasinet M!

Gæt en booty

Kan du genkende en kendis-bagdel i søvne?

Gæt en booty

Nr. 1:

Vi lægger ud med en velformet booty, der har rystet sin vej gennem Hollywood i lang tid efterhånden. Det bliver den bestemt ikke dårligere af. Bagdelens ejermand siges at have banet vejen for andre kvinder med lidt ekstra til gården, og hun udgav for ikke så længe siden en letpåklædt musikvideo med rapperen Iggy Azalea. 


Se alle svarene på sidste side i galleriet.
 

 

ANNONCE
Gæt en booty

Nr. 2:

Modebranchens måske mest faste balder tilhører denne smukke, Sydafrikanske undertøjsdarling. Nogle vil gå så langt som at kalde hende en engel, og når hun er udstyret med sådan en himmelsk popo, er vi ret tilbøjelige til at gøre det samme. Så kan vi godt se bort fra det faktum, at hendes fornavn minder lidt om en strippers.

 

ANNONCE
Gæt en booty

Nr. 3:

Denne selvproklamerede "Queen of White Girl-Twerking" har gjort en masse for at vise verdenen, at hun ikke er en sukkersød popprinsesse længere. Det er hermed noteret. Hendes booty er såmænd ikke noget at skrive hjem om i forhold til de andre damer på listen, men hun er ikke bange for at vise den (eller andre kropsdele) frem. Og det skal hun alligevel have tak for.

 

ANNONCE
Gæt en booty

Nr. 4:

Selvfølgelig har denne superstjerne også en numse, der er en dronning værdig. Selv kvinderne elsker hende, og når hun er så velproportioneret, kan vi heller ikke andet. Denne bootys ejer er den ene halvdel af underholdningsbranchens nok mest populære par, og hendes røv er så bootylicious, at Præsident Obama er blevet fanget i at beundre den lidt for meget. Fuld forståelse herfra. 

 

ANNONCE
Gæt en booty

Nr. 5:

Her har vi en rumpe, som nok ikke er blevet begloet i lige så høj grad som ejerens bryster. Det synes vi ærlig talt er lidt af en skam, for der er bestemt intet galt med denne runde bagende. Damen med disse balder fik os til at trykke repeat på en vis 'Teach me how to dougie'-video, og så har hun været på et par forsider af Sports Illustrated siden da. 

 

ANNONCE
Gæt en booty

Nr. 6:

Her får du et par solide gluteus maximus, som tilhører rapverdenens ukronede dronning. Hun har i dén grad buns, og hun kan åbenbart hypnotisere folk med sin booty. Vi har i hvert fald formået at komme igennem musikvideoer med elendig musik, bare for at kigge lidt længere på den. Booty-Queen: 1 - M!: 0. 

 

ANNONCE
Gæt en booty

Nr. 7:

Det er lang tid siden, at denne dejlige numse har vist sig i film, og det er vi godt og grundigt trætte af. Vi husker stadig, hvordan den vendte og drejede sig som stripper-bagdel i en vis film baseret på en tegneserie af Frank Miller. R.I.P. beautiful booty - vi håber, du genopstår ligesom Jesus. 

 

ANNONCE
Gæt en booty

Nr. 8:

De fleste er nok hurtige til at genkende denne sædevarmer, eftersom den bliver proppet i halsen på os, hver eneste gang vi åbner vores browser. Hvis nogen har formået at bygge en forretning på sin røv, er det bestemt denne dame. På det seneste har hun forsøgt at ødelægge internettet ved at vise den i olieindsmurt tilstand, og derfor fik vi også set hendes booty for cirka 5000. gang. 

 

ANNONCE
Gæt en booty

Nr. 9:

Av, denne rumpe gør det altså godt som det eneste danske bidrag på listen. Den tilhører en relativt ung model med absurd lækre former, og lige for tiden får en hatte-elskende X-Factor-dommer lov til at holde om den. Misundelig er en meget grim ting. 

 

Gæt en booty

Nr. 10:

Vi afslutter listen med booty'en på en af verdens bedst betalte supermodeller. Denne popo har gået en del catwalks, og mange af dem har været i et par små trusser. Damen bag balderne var desværre ikke med i vores yndlings modeshow sidste år (gæt hvilket), men hun er til gengæld blevet fotograferet helt nøgen siden da. Så vi tilgiver hende. Bonusinfo: Har været gift med Legolas. 

 

ANNONCE
Gæt en booty

RIGTIGE SVAR:

1. Jennifer Lopez

2. Candice Swanepoel

3. Miley Cyrus (undskyld)

4. Beyoncé

5. Kate Upton

6. Nicki Minaj

7. Jessica Alba

8. Kim Kardashian (undskyld)

9. Mathilde Gøhler

10. Miranda Kerr

 

Del

Seneste nyt