Magasinet M!

Gæt engang: Kvinder får også "morgenjern" på

Vi mænd er ikke alene om de ophidsede ejendele.Gæt engang: Kvinder får også "morgenjern" på

'Morgenjern' er et velkendt fænomen hos os mænd. Vi vågner ofte med en så stor stådreng under dynen, at selv det dyreste festivaltelt ville være jaloux. Og når vi lander ude på toilettet, står valget mellem to muligheder. Enten kan du kigge ned på slamberten og vente, til den lægger sig, eller også skal du ligge på tværs af kummen, hvis du skal have den mindste chance for at ramme.

Men hvis du troede, at vi mænd var ene og alene om løjerne, må du tro om igen. Det viser sig faktisk, at kvinderne også har en form for 'morgenjern'. Bevares, ikke helt på samme måde, hvilket du og jeg nok er rimelig glade for.

Aleece Fosnight, urologi-assistent og seksual sundhedsrådgiver, forklarer, at kvindernes underliv også oplever en form for ophidselse.

- Klitoris har ligesom penis erektilvæv, men i stedet for at vise det i form af rejsning, sker klitoris-ophidselsen indvendigt, siger Aleece til sitet Refinery29.

Mens kvinden sover, pumper hendes krop en stor mængde blod ned til hendes kønsdele. Det er den samme proces, der sker, når hun bliver seksuelt ophidset. Hendes klitoris kan derfor blive hævet og rød grundet den øgede blodcirkulation.

Du skal dog være opmærksom på, at bare fordi hendes krop opfører sig sådan, er hun nødvendigvis ikke seksuelt ophidset (hvorfor skal de kvinder også være så svære at forstå?).

Tilmed skal det siges, at visse personer virkelig føler sig liderlige om morgenen, hvilket der også er en utrolig god grund til. Om morgenen 'peaker' vores testosteronniveau, og testosteron er det hormon, der gør os liderlige.

Og hey, vi ved jo, at morgensex har mange sundhedsfordele, så hvorfor ikke smede, mens jernet er varmt?

ANNONCE
Del

Seneste nyt