Magasinet M!

Galleri: Selena Gomez har lige fået taget nogle seriøst sexede billeder

Der er sket meget siden teenage årene.

Galleri: Selena Gomez har lige fået taget nogle seriøst sexede billeder

Vogue Magazine har ofte forsider, hvor modeller er godt beklædt, og portrættet er mere kunstnerrisk og knapt så lummert. Det lader imidlertid til, at de regler lige er blevet bøjet en smule. I hvert fald i april-udgaven, og vi forstår udemærket hvorfor.

Når solbeskinnede Californien er lokationen, og cover-modellen hedder Selena Gomez er der ingen vej udenom. Heller ikke for Vogue. Popstjernen pryder Vogue's cover i en blomstret rød og pink bikini, så foråret er officielt skudt igang!

Ok freaking out a little. Thrilled to share my first American @voguemagazine cover with you! Read the story and see the full spread in the link in my bio. Photographed by @mertalas and @macpiggott

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Mar 16, 2017 at 8:39am PDT

ANNONCE

Selena benyttede dog muligheden til at fortælle lidt om de problemer, hun har kæmpet med under transformering fra børne- til en voksen superstjerne.

- Turneer er virkelig et ensomt sted for mig. Mit selvværd var helt i bund. Jeg var deprimeret og angst. Jeg begyndte at få panikanfald før eller lige efter jeg gik på scenen. Helt basalt følte jeg mig ikke god nok. Jeg følte, at jeg ikke gav mine fans noget, og at de kunne se det, hvilket var en kæmpe katastrofe for mig. Jeg var alt for vant til at optræde for børn, fortalte hun til Vogue Magazine.

Wearing @coach for @voguemagazine !!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Mar 16, 2017 at 8:56am PDT

ANNONCE

- Jeg vil sige, at livet var så stressende, at jeg bare havde lyst til at slippe væk. Jeg klarede ikke mine egne problemer, så jeg følte ikke, at jeg havde nogle kloge ord at dele.

Uanset hvad ser det ud til, at Selena har fundet sig selv til rette. I en delikat og sexet udgave vel at mærke. 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Mar 17, 2017 at 10:21am PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt