Magasinet M!

Game of Thrones får sin egen whiskyserie - 8 sæsoner, 8 limited edition single malts

Winter is here!

8 whiskyer, 8 sæsoner.

Nu kan du nyde en single malt til dit seriemaraton, når du skal gense alle sæsoner af Game of Thrones op til premieren på den ottende sæson. 

(psst. det tager 2 dage, 15 timer og 30 minutter!).

Skotland er kendt for sin flotte natur og Westeros (uden dragerne selvfølgelig) minder på mange punkter om de barske omgivelser på de skotske heder.

For at fejre starten på den ottende og sidste sæson af den anmelderroste serie har DIAGEO sammen med HBO udviklet en pakke med skotske limited edition single malt whiskyer, der
hylder tv-serien. Pakken har otte forskellige whiskyer, som hver er kædet sammen med én af de kendte familier fra Westeros og med Night’s Watch-ordenen. Målet er af give fans verden over en ægte og autentisk smag de syv kongeriger, der kæmper om magten i serien.

Eksempelvis er whiskyen skabt efter House Tully lavet på Singleton Glendullan, fordi deres destilleri ligger ved flobbredden, ligesom House Tully ligger ved Riverrrun. Eller Talisker, som ligger ved vandet ligesom House Greyjoy, og derfor får maritime smagsnoter.

Der er tænkt over detaljerne, og det er ikke blot en gimmick - whiskyen matcher forskellige lokationssammenhængende, og det er fucking awesome!

I løbet af foråret vil de også være at finde i udvalgte specialbutikker landet over, men hvis hvis man er hurtig ude, vil flaskerne allerede blive leveret i slutningen af februar.

Du kan se mere til konceptet på Malts.

Winter is here!

ANNONCE
Game of Thrones får sin egen whiskyserie - 8 sæsoner, 8 limited edition single malts
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt