Magasinet M!

Game of Thrones fan-teori: Vigtig karakter iscenesatte sin egen død og vender tilbage i næste sæson

Teorierne til den nye sæson fortsætter.

Game of Thrones er blevet kendt for at slå elskede - eller hadede - karakterer ihjel i tide og utide. Ofte sidder vi måbende tilbage, imens vi kan have svært ved at acceptere, at vedkommende netop skulle dø nu.

Sådan var det fx med Littlefinger. Petyr Baelish, som siden begyndelsen af Game of Thrones har været en af de helt store manipulatorer i Westeros. Selvom han intet royalt blod havde i årerne, har han alligevel arbejdet sig op fra bunden - på godt og ondt. Vi har elsket at hade ham lige indtil Aray skar halsen over på ham i sidste sæson. Så var det slut. 

Og så alligevel ikke. 

I hvert fald ikke, hvis vi skal tro denne fanteori, som foreslår, at Littlefinger stadig er i live. 

En umiddelbart ligegyldig scene i sæson 7 er grunden til denne teori. I episode 5, sæson 7 ser Arya, at Littlefinger taler med en ung kvinde. Umiddelbart kunne vi fristes til at tro, at det blot er endnu en sexarbejder, som Littlefinger snakker med. Littlefinger giver kvinden en mønt, og hun hvisker noget til ham. Når man lytter godt efter, kan man høre, at hun hvisker "Your time's up."

Hvorfor er denne scene med, hvis den ikke har betydning? Fanteorien foreslår, at kvinden var en ansigtsløs lejemorder. Mønten, som Baelish giver hende, var den samme, som den Arya fik af Jaqen H'ghar. 

Littlefinger siger i sæson 4, at hans farfar var fra Braavos, så måske ved Littlefinger en hel del om de ansigtsløse. Og eftersom meget ikke går hen over hovedet på Littlefinger, vidste han måske også, at Aray jagtede ham, og at Sansa var efter ham. Hvis han vidste det, kunne han fake sin egen død, hvorefter han nemt kunne rejse tilbage til King's Landing, eftersom alle ville tro, han var død. Når han så var ankommet, kunne han lave en deal med Cersei Lannister og fortælle alt, han ved om House Stark og Daenerys Targaryen. 

Eller Littlefinger kunne have været spion for Cersei hele tiden. Det ville nok ikke undre nogen.. 

Se i videoen herunder, hvordan Littlefinger skulle have faket sin egen død. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE