Magasinet M!

Game of Thrones fanteori: 'De døde er her allerede'

En lidt åbenlys, men dog spændende teori

Imens vi alle venter spændt på, hvem der får lov at leve, og hvem der dør hen af vejen, udtænkes der fanteorier i massevis. Jeg taler selvfølgelig om Game of Thrones, og hvis du ikke har set de nyeste afsnit: Spoiler alert!

De sidste par afsnit har ikke gjort spekulationerne mindre, og folk gætter nu på, hvad der kommer til at ske i de næste afsnit. Ofte har fanteorierne lange, bagvedliggende forklaringer, som måske endda mest af alt tager afsæt i bøgerne, men ikke i denne specifikke teori. Den er nemlig så åbenlys, at flere tror, at den faktisk er for åbenlys..

Da signalet om, at White Walkers var på vej, lød i sidste afsnit, blev alle, der ikke kunne kæmpe, sendt i sikkerhed i krypterne under slottet. Men spørgsmålet er, hvor sikkert det egentlig er? Når man kæmper mod de døde, hvor smart er det så egentlig at sende folk ned, hvor der i forvejen ér døde mennesker? 

Måske ikke så smart.. 

ANNONCE

Et andet tegn på, at de døde i krypten vil blive vækket til live, ses i teaseren til episode 3, hvor Daenerys siger til Jon Snow: "The dead are already here."

Meget tyder på, at teorien kan holde stik, men nu er det jo Game of Thrones, vi taler om, så spørgsmålet er, om det er for åbenlyst?

Der er nok ikke andet for end at vente i spænding! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce