Magasinet M!

Game of Thrones nyt: Rollelisten til første episode i sæson 8 er afsløret

To overraskende gensyn er på programmet

Vi nærmer os sæsonpremieren på den absolut sidste omgang Game of Thrones, og selvom ventetiden kan føles lang, kan vi allerede nu afsløre lidt om, hvad du kan forvente i første episode. Takket være en ægte Game of Thrones nørd, som har taget et grundigt kig på HBO, ved vi nu, hvilke karakterer der medvirker - og hvilke der ikke gør - i første episode. 

Først og fremmest har vi dem, du nok havde forventet at se, såsom Jon Snow, Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, Jaime Lannister og Cersei Lannister.

ANNONCE

Men vi får også et par overraskende gensyn med karakterer, vi ikke nødvendigvis havde forventet at se i første episode. Fx dukker Robin Arryn, Sansa og Arya Starks fætter op. Hvis du ikke kan huske ham, kan jeg give en ledetråd: Drengen, der blev ammet lidt for længe, og som ikke besidder de helt store evner i forhold til krigsføring. Ja, så ved du sikkert, hvem der er tale om. Vi har ikke set Robin Arryn siden sæson 6. 

Vi får også et gensyn med Edmure Tully, Catelyn Starks lillebror. Sidst vi så ham sad han fængslet i Walder Freys fangekælder i sæson 7. 

ANNONCE

Og hvis du troede, vi allerede i første episode får et gensyn med the Night King, vil du blive skuffet. Vladimir Furdik, som skuespilleren hedder, står nemlig ikke på listen, så vi må væbne os med tålmodighed indtil episode 2, hvor han måske dukker op.

Som om vores tålmodighed ikke allerede er sat rigeligt på prøve.. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt