Magasinet M!

Gamermærke giver gratis esport Masterclass til nye kunder

"Køb nye hørebøffer og få en gratis lektion" lyder det fra EPOS

Hvis du er træt af at blive owned, eller bare generelt har en passion for at blive en bedre gamer - og måske god nok, til at krydse over i esportens verden, så er der en god måde at teste af, om den slags træning er noget for dig. 

Danske EPOS, (Formerly known as Sennheiser Gaming) har nemlig lagt an til en stor omgang schooling

Fra den 23. november til 31. december 2020 kan du købe et Epos/Sennheiser GSP 300-, GSP 500- eller et GSP 600-serie headset og få adgang til eksklusive EPOS Esports Masterclasses.

"Lanceringen af EPOS Esports Masterclasses er endnu et stærkt skridt frem mod at skabe et indbydende miljø for gamere, der er interesserede i at maksimere deres spiloplevelse," siger Maja Sand-Grimnitz, Head of Global Marketing, Gaming hos EPOS. "Parret med vores gaming headsets, der bygger på 115 års audio innovation, er vi overbeviste om, at dette nye sæt værktøjer vil gøre fans af The Power of Audio klar til succes."

Masterclass-deltagere vil få præstationsboostende tips og tricks fra berømte organisationer som Cloud9, OPL/LCS, BLAST, North og SK Gaming, der blandt andet omfatter de professionelle spillere Zven, Jenax og Gade. Vært ved alle masterclasses er den populære e-sportsvært og -personlighed Freya Spiers. 

ANNONCE
Udsendelsesplanen for Masterclass-serien:
  • CS:GO (09:00 CET lørdag den 9. januar og 07:00 AEDT søndag den 10. januar 2021) – Oversigt over de grundlæggende principper for opsætning, sigte, bevægelse og andre generelle tips fra erfarne professionelle spillere og veteraner.
  • League of Legends (23:00 PST søndag den 9. januar og 18:00 AEDT søndag den 10. januar 2021) – Undervisning i tricks og strategier til omgående forbedring af teambaseret MOBA-spil
  • Hemmeligheden bag succes (21:00 CET lørdag den 16. januar og 07:00 AEDT søndag den 17. januar 2021) – Afsløring af de rutiner, som de professionelle benytter sig af for at lykkes med træning, bemanding og holde sig sunde og raske.
  • Dyk dybt ned i en verden af e-sport (09:00 CET tirsdag den 19. januar) – Få den nyeste indsigt og viden om e-sport.
ANNONCE
Del

Seneste nyt