Magasinet M!

Gamle mænd i nye piger

Smukke, unge kvinder med klamme, gamle og rige mænd. Vi har kigget nærmere på 9 meget umage par.

Gamle mænd i nye piger
9. Bruce Willis & Emma Heming
55-årige Bruce Willis var i 80'erne og 90'erne den ultimative actionstjerne (sammen med Arnold og Sly). Med film som Die Hard, The Last Boyscout og 12 Monkeys styrede Bruce Willis det hvide lærred med hård hånd. I dag er der lidt længere mellem Bruce Willis' store biografsuccesser, men til gengæld styrer han stadig på kvindefronten og giftede sig sidste år med den 23 år yngre model Emma Heming.


Aldersforskel: 23 år
ANNONCE
Gamle mænd i nye piger
Emma Heming
Gamle mænd i nye piger
8. Michael Douglas & Cathrine Zeta Jones
Indrømmet. Michael Douglas (der blev født 1 år før 2. verdenskrig sluttede) var sgu meget cool tilbage i 80'erne med film som Jagten på Nilens Juvel og Wallstreet. Men det er altså efterhånden ved at være rigtig mange år siden, han havde sin storhedstid. Det forhindrede ham dog ikke i at score den superlækre walisisk-fødte skuespillerinde Cathrine Zeta Jones, med hvem han sidenhen er blevet gift og fået barn. Godt gået bessefar.


Aldersforskel: 25 år
ANNONCE
Gamle mænd i nye piger
Cathrine Zeta Jones
Gamle mænd i nye piger
7. Salman Rushdie & Padma Lakshmi
Det kan godt være, at Salman Rushdie er jaget vildt af den iranske regering og andre islamiske ekstremister, men vi er nu ret sikre på, at han lever et meget fedt liv alligevel. F.eks. er den skaldede forfatter gift med den 23 år yngre Padma Lakshmi. Vi er sikre på, at hun faldt for hans brede skuldre og smukke smil...


Aldersforskel: 23 år
ANNONCE
Gamle mænd i nye piger
Salman Rushdie & Padma Lakshmi
Gamle mænd i nye piger
6. Mel Gibson & Oksana Pochepa

Mel Gibson har været ude for rigtig meget de seneste par år. I 2006 blev han således arresteret og sigtet for spirituskørsel. Men ikke nok med det, mens han sad med håndjern i bilen valgte den kære Mel at ytre sin antisemitiske holdninger over for den ene betjent, som var jøde. En historie som gik hele verden rundt, og som stadig er en af årsagerne til Mel Gibsons dårlige image i dag. Som prikken over i'et valgte Mel i 2009 at gå fra konen gennem de sidste 30 år, Robyn Moore, til fordel for den meget yngre russiske sangerinde Oksana Pocheba

 

Aldersforskel: 28 år

ANNONCE
Gamle mænd i nye piger
Oksana Pochepa
Gamle mænd i nye piger
5. Jack Nicholson & Lara Flynn Boyle

En kæmpe ølvom og manglende hårpragt betyder ikke, at man skal opgive at score lækre kvinder. I hvertfald ikke hvis man hedder Jack Nicholson. I 1999 forelskede han sig i skuespiller-kollegaen, Lara Flynn Boyle kendt fra den efterhånden legendariske tv-serie Twin Peaks. På trods af en aldersforskel på hele 33 år datede de to i en årrække, indtil Jack blev træt af hende og skred.

 

Aldersforskel: 33 år

ANNONCE
Gamle mænd i nye piger
Jack Nicholson
Gamle mænd i nye piger
4. Ronnie Wood & Ekaterina Ivanova
Nu begynder det at blive rigtig klamt. Den gamle Rolling Stones mumie, Ronnie Woods scorede sidste år den kun 19-årige russer Ekaterina Ivanova. Ronnie Wood er 41 år ældre end den russiske star-fucker og kunne således - uden problemer - være hendes bedstefar. Det er sgu lidt for nasty.


Aldersforskel: 41 år
ANNONCE
Gamle mænd i nye piger
3. Hugh Hefner & Crystal Harris
Yikes. Vi kan kun antage, at playboy-kongen Hugh Hefner bruger ligeså mange penge på viagrapiller på én måned, som Danmarks ungdom bruger på druk et helt år. Hugh lever et ganske hårdt liv, hvor han er konstant omringet af lækre tøser, der kunne være hans børnebørns børn. Men det forhindrer ham ikke i at have sex med dem. Playboy-konge eller ej, det er simpelthen bare for ulækkert. (Og ja, vi er bare pisse misundelige).

Aldersforskel: 61 år
ANNONCE
Gamle mænd i nye piger
Hugh & damerne
Gamle mænd i nye piger
2. J. Howard Marshall II & Anna Nicole Smith
Eftersigende faldt den afdøde Anna Nicole Smith for J. Howard Marshalls hårdt pumpede overkrop, bølgende lyse hår og store livserfaring (Marshall II blev født i 1905, 9 år før 1. Verdenskrig startede). Måske hans mange milliarder også havde noget med det at gøre. De to blev i hvert fald gift i 1994, men "uheldigvis" for Anna Nicole Smith døde hendes livs kærlighed året efter. Heldigvis arvede hun hans formue. Vi gætter på, det hjalp lidt på hendes humør.


Aldersforskel: 63 år
ANNONCE
Gamle mænd i nye piger
1. Flavio Briatore & Elisabetta Gregoraci

Vi ved slet ikke, hvor vi skal starte. At en gammel og fedladen italiener som Flavio kan score så lækker en dame er os ubegribeligt. Men rent faktisk har Flavio Britore, som er tidligere chef for Renaults formel1 team, et ret imponerende cv, hvad angår lækre damer. Således har han tidligere datet supermodeller som Naomi Cambell og Heidi Klum, og rent faktisk er han far til sidstnævntes datter. Vi gætter på, at AL lys har været slukket, da det barn blev undfanget.

 

Aldersforskel: 30 år

 

Boblere fra Danmark: 53-årige Klaus Riskjær, som i øjeblikket ser den 30 år yngre Darja & Peter Assenfeldt som dater alt under 20, der har en puls og elsker penge.

ANNONCE
Gamle mænd i nye piger
Fede Flavio & smukke Elisabetta
Gamle mænd i nye piger
Elisabetta Gregoraci
Gamle mænd i nye piger
Elisabetta Gregoraci
Del

Seneste nyt

ANNONCE