Magasinet M!

Gammelt billede går viralt: Er det her den største edderkop du nogensinde har set?

Araknofober, kig venligst væk!

Gammelt billede går viralt: Er det her den største edderkop du nogensinde har set?

Her på redaktionen hader vi edderkopper. De er klamme og gør ingen gavn i denne verden. Men de husedderkopper, der af og til dukker op på væggen derhjemme (hvor fanden gemmer de sig?), er intet i forhold til de spindlere, du kan opleve i Djævlens eget land, Australien (i hvert fald når det kommer til klamme dyr og insekter).

To billeder fra sidste år figurerer netop overalt pådet store internet. Hvorfor? Fordi de viser måske den største edderkop, vinogensinde har set.
ANNONCE

Billederne blev ifølge Daily Mail taget sidste oktober på Barnyard Betty's Rescue, et dyrereservat i Queensland's Brisbane Valley, og viser Charlotte, en gigantisk 'Huntsman Spider', som reservatet beskriver som "en smuk, rolig edderkop, der bare gerne vil leve i fred". Charlotte, selvom du ikke er giftig for os mennesker, skal vi i hvert fald nok lade dig passe dig selv.

Ifølge Wikipedia kan edderkopper som Carlotte blive helt op til 30 cm i diameter - fra ben til ben - og der er hun helt sikkert oppe af. Hvis ikke større.

Med sådan et koldt vejr, som vi i øjeblikket oplever herhjemme, kan du nogle gange have lyst til at rejse langt væk ned til varmen - men der er altså også fordele ved at leve i lille Danmark.

ANNONCE
Del

Seneste nyt