Magasinet M!

Gear og grej - til din indre drengerøv

Så er der nye godter fra gadget-land.

Gear og grej - til din indre drengerøv
Apple Ipod Nano 16 GBPris: 1300 kronerForhandler: Apple.dk
Apples seneste inkarnation af iPod Nano er med indbygget kamera, der ganske vist ikke kan tage still-billeder, men til gengæld skyder video i 640 x 480 pixel. Skærmstørrelsen er vokset til 2,2 tommer, og du får også en FM-radio med i købet. Ellers ligner den stort set den gamle Nano, men det er jo ikke en dårlig ting.

Se med på de næste sider.
ANNONCE
Gear og grej - til din indre drengerøv
3M MPRO120Pris: 2800 kronerForhandler: 3m.dk

Med den seneste lommeprojektor fra 3M kan du altid have en 50-tommer skærm med dig. Den 154 gram lette projektor kan vise billeder i en opløsning på 640 x 480 pixel med en lysstyrke på 12 lumens (ret godt for en lommeprojektor), og batteritiden er på hele fire timer. Du kan selvfølgelig tilslutte din iPod, mobiltelefon, bærbare computer eller videokamera med de tilhørende kabler, så du aldrig løber tør for indhold til storskærmen.

ANNONCE
Gear og grej - til din indre drengerøv
LG BL40Pris: 4.500 kr. u/abonnement Forhandler: Lge.com
LG nærmest tæppebomber markedet med fede mobiler for tiden. BL40 er udstyret med en kæmpe 4-tommer skærm, der med et format på 21:9 er som skabt til at vise sprøde film. Desuden har LG smidt et program med i pakken, så du kan rippe dine yndlingsfilm til DivX, og så kan det simpelthen ikke blive nemmere at få underholdning på mobilen. BL40 vejer 129 gram, og der medfølger et 4 GB Micro SD-kort. Telefonen kan dog trække op til 32 GB.  
ANNONCE
Gear og grej - til din indre drengerøv
Samsung 2233RZPris: 2200 kronerForhandler: Samsung.dk
Samsungs nye pc-skærm på 22 tommer er et 'must' for enhver seriøs gamer. Skærmen er den første på markedet med en billedopdatering på 120 Hz, hvilket er dobbelt så meget som andre skærme. Du får altså langt mindre slør og et mere flydende billede. Ja, og så bliver skærmen jo heller ikke mindre blæret af reaktionstiden på kun 3 millisekunder, og at der er mulighed for at køre 3D-spil ved hjælp af 3D-brillerne fra GeForce. Et rigtig godt køb til prisen.
ANNONCE
Gear og grej - til din indre drengerøv
Sony Vaio PPris: 5500 kronerForhandler: Sony.dk
'Less is more'. Det lader til at være tanken bag Sony Vaio P. Trods en tykkelse på kun 2,4 centimeter er der blevet plads til en 8-tommer skærm med LED-bagbelysning og en imponerende opløsning på 1600 x 768 pixel. Intel Atom-processoren på 1,33 GHz og 2 GB RAM er ingen fartdjævel, men kan sagtens klare, at du bruger den indbyggede 3G-forbindelse til at opdatere Facebook-profilen og streame film. Harddisken er på 80 GB, men du kan udvide kapaciteten med SDkort, Memory Stick Duo og eksterne harddiske via de to USB-porte. Sony lover, at der er strøm nok til fire timer, så du ikke behøver at slæbe strømkablet med dig overalt.
ANNONCE
Gear og grej - til din indre drengerøv
Gyration Air Mouse ElitePris: 500 kronerForhandler: Gyration.com

Air Mouse Elite kan bruges som en helt almindelig mus, men magien begynder for alvor, når du løfter den fra musemåtten. Musen indeholder en gyro-sensor a la den fra Nintendo Wiis remote, så du kan styre cursoren uden et fast underlag. Et uundværligt våben, hvis du ligger i sofaen og skal styre dit mediecenter - men ikke gider rejse dig...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce