Magasinet M!

Genial nyhed: Nu kan du få din egen baconfarm. NO SHIT!

En fuldstændig fantastisk forsker fra Oregon State University har nu fundet en metode, så man kan dyrke sin egen bacon. Nej, det er ikke 1. april. Det er bare verdens bedste nyhed.

Det har taget næsten 10 år, men nu kan Chris Langdon fra Oregon State University i USA endelig løfte sløret for en af de største opfindelser i menneskehedens historie. I hvert fald hvis man er bacon-elsker. Han har nemlig formået at gro bacon. Næsten i hvert fald. Langdon, der forsker ved Instituttet for Fiskeri og Natur har fremdyrket en rød tangtype, der ikke kun ligner bacon, men også smager "nøjagtig ligesom bacon", når det bliver stegt på panden.

ANNONCE
Oregon State University - Genial nyhed: Nu kan du få din egen baconfarm. NO SHIT! Oregon State University

Egentlig havde Langdon eksperimenteret med at få almindelig rød tang til at gro hurtigere, så han kunne bruge det som føde til havsnegle, men da en kollega kom forbi laboratoriet og foreslog ham, at det måske kunne blive til en industri, der leverede føde til mennesker, blev hans nysgerrighed vakt. Her i de nordiske lande har vi faktisk spist rød tang i mange hundrede år, men den nye hurtigtvoksende bacon-tang vil nok gøre det temmelig meget mere populært nu. 

ANNONCE
istockphoto.com - Genial nyhed: Nu kan du få din egen baconfarm. NO SHIT! istockphoto.com

Tanget er meget rigt på næringsstoffer, nemt og hurtigt at dyrke og forskerne fra Oregon regner med, at det faktisk kan gå hen og være med til at fjerne hungersnød i store dele af verden. Af andre fordele ved det nye tang, kan vi nævne:

- Sushi: Nu kan du roligt tage med kæresten på sushi-restaurant. Det der forfærdelige tang skal bare lige skiftes ud med baconslagsen, så kan vi sagtens sluge lidt rå fisk og ris.

- Salat: "Tang-salat, skat. Det lyder sgu dejligt!"

- Hjemmegroet bacon: Du kan selv gro næsten-bacon i et saltvandsakvarie derhjemme nu. Så mangler vi bare pengetræer og øl-regn.

ANNONCE
istockphoto.com - Genial nyhed: Nu kan du få din egen baconfarm. NO SHIT! istockphoto.com
Del

Seneste nyt