Magasinet M!

Geniale stand-up'ere

Hvis du troede, danske komikere var sjove, skal du lige tjekke disse fyre her...

Geniale stand-up'ere

Eddie murphy

 

 

Det er vel ikke helt forkert at have Eddie Murpy med på denne liste. For før han begyndte at lave pinlige film som Pluto Nash og Norbit, brillerede han på stand-up-scenen. Hans to stand-up-shows, Delirious og Raw, har således for længst opnået kultstatus. Hans mimik og komiske timing er helt unik, og eftersigende arbejder den kære Murphy på et helt nyt stand-up-show.

Tjek Eddie Murphys intet mindre end geniale og spot-on imitation af italienere her:

 

Jerry Seinfeld

 

Den verdensberømte komiker gæster København 6. juni 2011 med sit helt nye stand-up-show. Jerry Seinfeld er nok mest kendt for sin medvirken i en af verdens mest populære sitcoms, Seinfeld, som kørte i 90'erne og blev fulgt hver uge af millioner af mennesker. Men Jerry Seinfelds sande passion ligger i stand-up'en, hvorfor han afslog et tilbud på 110 millioner dollar for at lave en 10. sæson af den populære serie. 

 

ANNONCE

 

 

Dave Chappelle

 

Hvis du ikke har hørt om Dave Chappelle, er du virkelig gået glip af noget stort. Manden er vor tids Eddie Murphy med hans grænseoverskridende og hysterisk morsomme shows. Og så er han muslim. Umiddelbart er muslim ikke det første, man tænker, når man ser nedenstående klip.   

 

ANNONCE

 

Jimmy Carr

 

 

Britisk humor er ganske simpelt genial. Jimmy Carrs jokes er ofte meget kortere end sine amerikanske kollegers. Intet er helligt og så er han jelt ustyrlig skarp, hvilket især publikum får at føle, hvis de afbryder eller prøver at være sjove på bekostning af Carr. Se bare med her:

 

 

 

 

George Calin

 

George Carlins speciale var den sorte humor og en negativ tilgang til det amerikanske politiske system. Vi skriver 'var', da stand-up'ens grand ol' man døde i 2008. Modsat mange komikere som Eddie Murphy og Dave Chappelle holdt Carlin en 'sober' tone, men formåede alligevel at henrykke sit publikum med sine knivskarpe budskaber.

ANNONCE

 

 

Richard Pryor

 

Richard Pryor er den mest indflydelsesrige stand-up komiker nogensinde. Det er tydeligt, at grænserne er blevet rykket fra dengang Richard Pryor optrådte til i dag, hvor komikere som Dave Chapelle snakker om sex med aber. På trods af det, var han den første komiker til at snakke om og joke med racisme. Hans mange bandeord forargede og underholdt på samme tid. Richard Pryor døde desværre i 2005.

 

ANNONCE

 

Jason Rouse

 

Enten elsker man ham, eller også hader man ham. For hvis der én, der går lige til grænsen for derefter at overtskride den med flere kilometer, er det den canadiske stand-up'er Jason Rouse. Det oplevede publikum, da han optrådte til Zulu Comedy Galla i 2010. Manden har bestemt ingen hæmninger og INTET er helligt. Se bare med her:

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce