M!

Genialt eller tyveri ved højlys dag? Denne pige har fundet en måde at tjene penge på Tinder

Endnu engang bliver det svage køn udstillet for vores egen primitivitet.

Genialt eller tyveri ved højlys dag? Denne pige har fundet en måde at tjene penge på Tinder

Din nuværende yndlings-app viser sig at kunne bruges til meget mere end blot at savle over lækre piger og fyre dårlige one-liners af i stribevis. I hvert fald, hvis du er pige og ualmindelig kynisk.

Når den første weekend efter lønningsdag er overstået, står vi alle tilbage med tomme lommer og må leve af spaghetti med ketchup resten af måneden. Men her kommer Maggie og hendes noget uortodokse idé ind i billedet.

Hun har udviklet en strategi, der skal tale til det primitive i os mænd, og vi skal lige love for, at det ser ud til at virke. I hendes biografi har hun skrevet 'send mig 30 kroner, og se, hvad der sker'. Herefter klarer vi mænd selvfølgelig resten, da vi med ét tænker, at hun med garanti sender nøgenbilleder, når nu vi er så flinke at kaste lidt dollars hendes vej.

BOM! Maggie modtager pengene, og lige efter smutter hun ind og 'unmatcher' den pågældende håbefulde pode. Efterfølgende har Maggie fortalt BuzzFeed, at "overraskende mange hopper i med begge ben".

Vi vidste udmærket godt, at vi mænd er nogle primitive hunde, men at vi i så stor stil logrer med halen, ligeså snart ordene 'se, hvad der sker' er i spil, hælder til den ekstreme side. Skal vi lige stramme op engang her, gutter?

Del