Magasinet M!

Genialt: Fyre bruger Tinder til at rejse GRATIS gennem Europa

Dating-appen har tydeligvis flere egenskaber end bare one-night stands.

Matt Dajer og Ammar Kandil, som står bag den populære YouTube-kanal Yes Theory, har i vanlig stil taget en ny udfordring til sig. Hvor langt kan du nå igennem Europa uden den mindste mønt på lommen?

Det eneste hjælpemiddel, som var tilladt, var dating-appen Tinder. De skulle med andre ord matche med en person, som ville give husly og mad og ikke bare et lyn-knald lidt udenfor Randers.

En sådan udfordring virkede selvfølgelig lidt for nemt for de to eventyrlystne herrer. Derfor satte de selv barren højt og ville også gerne have en "lokal oplevelse", som også skulle være betalt af diverse Tinder-offers.

ANNONCE
Genialt: Fyre bruger Tinder til at rejse GRATIS gennem Europa

Matt og Ammar havde planlangt at besøge Amsterdam, Paris og Barcelona, hvorefter Tinder skulle overtage showet, således at de kunne leve af deres lommeuld.

Den første dag i Amsterdam så dog lidt sort ud, og først klokken 17:30 lykkedes det dem at finde et sted, hvor de kunne sove for natten. Daten sikrede dog ikke kun husly, men også gratis mad. Win-Win!

På dag to spiste de aftensmad med Sandra, som forklarede om sin utrolige spontanitet (yikessss!). Sandra hjalp også de to fyre med deres profil, så de ville stå mere Tinder-stærkt, når turen gik til Paris. Desuden fik de også et indblik i, hvor nemt Tinder-spillet er for de kære piger. Hver gang Sandra swiper til højre, er der nemlig et match. Pokkers, altså!

ANNONCE
Genialt: Fyre bruger Tinder til at rejse GRATIS gennem Europa

I Paris blev fingeren første gang kørt til højre klokken 9, og de to fyre startede dagen med godt humør. Men først klokken 15 hoppede den første franske godte på pinden. Herefter tog det dog fart. På en eller anden finurlig måde, lykkedes det dem at tage deres Tinder-date med hen for at mødes med en anden Tinder-date. Seriøst, måske man skulle blive YouTuber?

Efter franske baguettes, live-musik på gaden og en aftentur i det oplyste Eiffeltårn fik de husly hos den fjerde pige på dagen.

Mad, tjek! Husly, tjek! Lokal oplevelse, tjek!

ANNONCE
Genialt: Fyre bruger Tinder til at rejse GRATIS gennem Europa

Sidste stop på turen var Barcelona. Desværre for Matt og Ammar virkede de spanske piger ikke rigtig tiltrukket af de to fyre. Heldigvis kendte Ammar et par piger byen, så pludselig blev Tinders helt egen gangbang-funktion, Tinder Social, aktuelt.

Efter de to piger havde 'joinet' gruppen, lykkedes det for ulvegruppen at trække matches. De mødtes med andre grupper, hvorefter mad og ja, selv en bytur, blev betalt.

Eksperimentet lykkedes. De to fyre besøgte tre storbyer i Europa uden at trække en krone op af lommen. Hvilken hjertevarm historie om to højre-swipende mænd. En stor inspiration for os alle.

Så hvad venter du på?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce