Magasinet M!

Genialt: Her photobomber Tom Hanks bryllupsfoto i sine løbeshorts

Et nygift ægtepar blev noget starstruck forleden, da de fik taget bryllupsbilleder i Central Park, New York. Her leverede selveste Tom Hanks nemlig lidt af et bagholdsangreb.

Genialt: Her photobomber Tom Hanks bryllupsfoto i sine løbeshorts

Forestil dig, at du lige er blevet gift. Du er taget over i den lokale park for at skyde nogle bryllupsbilleder. Pludselig står han der. En af verdens største skuespillere i nyere tid. Tom Hanks. Det var præcist det, der skete for Elisabeth og Ryan den anden dag, skriver avisen The Telegraph.

Da fotograf Meg Miller var i fuld gang med sitphotoshoot af det nygifte par, kom Tom Hanks, der i øjeblikket er aktuel iMiraklet På Hudsonfloden, tilfældigvis joggende forbi. Og nej, han løb ikkebare forbi, men stoppede op og tog en sludder for en sladder med Elisabeth ogRyan, der mildest talt var starstruck, som du kan se i videoen ovenover 

Udover at Miller fangede det på kamera, tog superstjernen også en selfie med parret og smed det på sin Instagram-profil med billedteksten:

- Elisabeth og Ryan. Tillykke, og modtag mine velsignelser. Hanx.

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

A photo posted by Tom Hanks (@tomhanks) on Sep 24, 2016 at 2:51pm PDT

ANNONCE

En bruger smed desuden Millers billeder på billedsitet Imgur og skrev:

- En fotograf, jeg kender, var i færd med at tage billeder af et nygift par, da en særlig person kom forbi.

Efterfølgende er billederne blevet vist næsten tomillioner gange.
Photographer I know was taking pictures for a couples wedding and someone special happened to walked by..
ANNONCE

Ifølge sitet Daily Dot er det ikke første gang, at Hanks crasher et bryllup. Tilbage i 1993 stoppede han nemlig også op og ønskede et par tillykke, da han var i gang med at filme optagelserne til klassikeren Forrest Gump i South Carolina.

Det, at kendte photobomber, er generelt ikke en helt unormalting - i hvert fald ikke i USA - som du kan se her i vores galleri.

ANNONCE
Del

Seneste nyt