Magasinet M!

Genskab dit Warzone-loadout i hardball

Tag dit Warzone-squad ud IRL?

Vi er mange der er dykket hårdt ned i den nye omgang Call of Duty: Warzone 2.0 - og hvorfor ikke? Den vilde krigsleg handler ikke nær så meget om at pløkke fjolser, som det er good times med squad'et. 

Så var det vi kom til at tale om - i hel barnlig fascination - om ikke man kunne trække de sjove stunder fra Warzone ud i virkeligheden. Løsningen er jo helt åbenlys: Hardball, for fan!

Mens det ikke er ALLE favorit-våben fra Warzone der er lige lette et finde i troværdige hardball-replikaer, har vi faktisk spottet en hel del på hardball-shoppen Handelshuset Aulum - og nu er vi begyndt at bygge forskellige loadouts. Det er fandme sjovt. 

Kæresterne derhjemme forstår ikke helt fascinationen, men sådan er der jo så meget. 

Hvad er dit foretrukne loadout fra Call of Duty? Vi ved i hvert fald at både P90'eren SMG'en og M4 Assault-riflen ofte finder anvendelse i spillet - fordi: Fucking killcams. 

P90'eren på billedet ovenover er en gas-blowback lavet på licens fra FN Herstal i Belgien. Konstruktionen er fuld metal og ABS-plast og vægten lider på 2.2 kilo - den skyder de små 0,20 bb-kugler afsted med 106 meter i sekunder og har en magasinkapacitet på 50 skud. 

Umarex H8R revolveren her er selvfølgelig ikke en-til-en Basilisk, men man har brug for et sidearm - og denne sag er ikke dum, slet ikke til 349 kroner! Revolveren er gasdrevet og har en kapacitet på 10 kugler i tromlen - med to ekstra magasiner i pakken. 

Man kan selvfølgelig ikke tale loadouts, uden at tage sit valg i eksplosiver. Håndgranaten her er noget nær så klassisk det kan blive - den lades med gas og "eksploderer" med 160 skud der flyver ud ved 360 grader - Frag out!

Leg med! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt