Magasinet M!

George R.R. Martin har materiale i overskud - Targaryen-prequel-serie til Game of Thrones på vej?

HBO holder munden lukket, men mon der er noget om snakken?

Fans af bogserien har længe ventet på at læse The Winds of Winter, den sjette roman i serien, A Song of Ice and Fire - i flere år faktisk, og forfatter George R.R. Martin har ikke ligefrem undveget at nævne det faktum, at den stadig er længe undervejs. 

Mens den store bog stadig er undervejs har Martin annonceret, at der i stedet kommer en volume one til Fire and Blood til november, som bliver en sidedel af hans verden af romaner. 

Det var ment som en lille sidehistorie eller visuel makker til historierne, men han gik amok med tasterne og endte med at skabe en større fortælling, som begynder med følgende tagline:

“100 years before A Game Of Thrones, dragons ruled Westeros.”

Han skrev i februar, at de havde så meget materiale, at de besluttede sig for at gøre det mindre projekt til noget, der blev delt op i to volumen. Den første med fokus på Aegons Conquest op til Aegon III, hvor man får en detaljeret historie om Targaryen-krigen, The Dance of the Dragons. 

Nye detaljer har dog afsløret, at det måske ikke kun bliver bøger. Med deres materiale i hobetal er det blevet diskuteret, at der måske skal en række shows på benene med afsæt i Westeros - selvom HBO præsident Casey Bloys har nægtet, at ingen af deres FEM planlagte prequel-serier på streaming-tjenesten involverer karakterer fra det eksisterende Game of Thrones-univers - men laver alligevel snigefinten og siger "there may be bloodlines".

Selv har Martin udtalt følgende i et kryptisk ikke-svar - sneaky bastard:

“As most of you know, HBO is presently developing a number of different prequels to Game of Thrones. I know I am going to be asked whether those shows are going to be based on material from Fire and Blood. It’s a logical question. The only answer I can give is… ah, well, no-one is sure yet, and anyway, I am not allowed to say. So let’s move that to the side.”

sååååe, du får ikke et nej, men heller ikke helt et ja - men et måske, logisk set.

Det betyder JA i no-spoiler-sprog..

ANNONCE
George R.R. Martin har materiale i overskud - Targaryen-prequel-serie til Game of Thrones på vej?
Del

Seneste nyt